Fine-Pine Oy

Kuvaus

Fine-Pine Oy:n tehdas sijaitsee Varpaisjärvellä. Yrityksen päätuotteita ovat mänty- ja kuusiliimalevyt. Yrityksellä on pitkä kokemus liimalevyn valmistuksesta – yritys perustettiin 1994. Tuotteidemme korkean laadun takaavat ajanmukaiset ja tehokkaat tuotantolinjat, ammattitaitoiset työntekijät sekä erinomainen suomalainen raaka-aine.

Tuotteet ja palvelut

Mänty ja kuusi liimapuulevy huonekaluteollisuudelle. Valmistettavan liimalevyn pituudet voivat vaihdella asiakkaan vaatimusten mukaisesti 900- 2500 mm:n välillä ja paksuus voi olla 5 – 45 mm. Levyjen laatuluokat ovat normaalit A, B ja C tai asiakkaan omien vaatimuksien mukaiset.

Toimialat:

Erikoispuutuotteet

Perustiedot

Osoite: Tallisentie 3 73200 VARPAISJÄRVI
Sähköposti: ari.kainulainen(ät)finepine.fi
Matkapuhelinnumero: 040 487 8563
Nettisivut: https://finepine.fi

Vuoden 2019 vuosikokous järjestettiin Vantaalla

Vierailukohteina olivat Teknos Oy sekä Kaleva-Koru sekä Päivärinteen päiväkoti

PTY järjesti sääntömääräisen vuosikokouksen perjantaina 17.5.2019 Vantaalla. Vuosikokous toi Sokos hotelli Vantaalle noin 65 henkeä.

Vuosikokouksen yleisöä
Kuva 1. Vuosikokousyleisöä

Vuosikokouksen yleisöä
Kuva 2. Vuosikokousyleisöä.

Vuosikokouksen ja lounaan jälkeen matka jatkui vierailukohteisiin. Bussi 1 suuntasi Teknokselle ja bussi 2 Kalevala-Korun kautta Päivärinteen CLT -rakenteiselle päiväkodille.

Teknos
Kuva 3. Teknoksella isäntänä oli Markku Blommendahl.

Kalevala-Koru
Kuva 4. Kalevala-Korulla

Päivärinne
Kuva 5. Päivärinteen päiväkodin työmaalla.

Vierailukierroksen jälkeen suuntana oli hotelli ja hotellin saunat. Iltajuhla alkoi klo 17 imitaattori Heikki Hilanderin loistavalla esityksellä.

Heikki Hilander
Kuva 6. Imitaattori Heikki Hilander.

Perinteisesti hallituksen puheenjohtaja Ilkka Turpiainen piti puheen peilata maailman menoa järjestömme kannalta.

Juhlan huipentuma oli Vuoden Puuteollisuusyrityksen palkitseminen. Tänä vuonna valinta kohdistui ikkunavalmistajaan - Karelia-Ikkuna Oy:hyn. Valintaraadin puheenjohtajan toimi Hämeenkyrön Ikkunatehdas Oy:n toimitusjohtaja Olli Toiviainen.

Vuoden Puuteollisuusyritys
Kuva 7. Vuoden Puuteollisuusyritys 2019 on Karelia Ikkuna Oy. Vasemmalta: HVL Oy:n toimitusjohtaja Jukka Vuoriheimo, PTY:n hallituksen pj. Ilkka Turpiainen, toiminnanjohtaja Janne Liias, Karelia-Ikkuna Oy:n hallituksen pj. Kauko Ahtonen ja toimitusjohtaja Otto Ahtonen, sekä valintaraadin pj. Olli Toiviainen. Kuva Tuula Uitto/Puuviesti -lehti.

Kuvat: Jali Somppi, Ilkka Turpiainen, Janne Liias sekä Tuula Uitto. 

Vieraat tekevät juhlan. Kiitos kaikille osallistujille!
Lisää kuvia vuosikokouksesta löytyy täältä.