Formesa Oy

Kuvaus

Formesa tarjoaa asiakkailleen Suomessa ja ulkomailla kotimaista koneistusosaamista. Liiketoimintamme keskiössä on puun muotopuristus cnc-tekniikkaa ja 3D-ohjelmointia hyödyntäen. Valmistamme Halikossa kalusteita ja sisustustavaroita eri brändeille muotopuristuksen suunnittelusta aina tuotteiden viimeistelyyn saakka. Asiakkaitamme ovat esimerkiksi julkisten tilojen kalustemuotoilijat, vene- ja laivateollisuus sekä sisustussuunnittelijat. Valmistamme kalusteita auditorioihin, ravintola- ja toimistotuoleja, pöytiä, tasoja, palvelutiskejä ja vaikkapa hyttikomponentteja - aina asiakkaan piirustusten tai tarpeiden mukaan. Teemme tilaustöitä myös yksityisasiakkaille. Yrityksemme erikoisosaamista, vahvaa kokemusta ja innovatiivista otetta hyödyntävät maailmallakin tunnetut brändit ja designerit. Meiltä löytyvät loppuun saakka mietityt ratkaisut muotoonpuristamiseen sekä apu teolliseen tuotekehittelyyn

Tuotteet ja palvelut

muotopuristeet, cnc-työstö, tuotesuunnittelu, muottien ja koneistusjigien valmistus, muotopuristus, cnc-koneistus, pintakäsittely, viimeistely, taivutteet

Toimialat:

Huonekalut
Alihankinta- ja komponenttivalmistus

Perustiedot

Osoite: Vesalantie 5 24910 HALIKKO AS
Sähköposti: rami.aaltonen(ät)formesa.fi
Puhelinnumero: 044-7374 772
Matkapuhelinnumero: 044-737 4772
Faksi: 02-7374 780
Nettisivut: https://formesa.fi

Vuoden 2019 vuosikokous järjestettiin Vantaalla

Vierailukohteina olivat Teknos Oy sekä Kaleva-Koru sekä Päivärinteen päiväkoti

PTY järjesti sääntömääräisen vuosikokouksen perjantaina 17.5.2019 Vantaalla. Vuosikokous toi Sokos hotelli Vantaalle noin 65 henkeä.

Vuosikokouksen yleisöä
Kuva 1. Vuosikokousyleisöä

Vuosikokouksen yleisöä
Kuva 2. Vuosikokousyleisöä.

Vuosikokouksen ja lounaan jälkeen matka jatkui vierailukohteisiin. Bussi 1 suuntasi Teknokselle ja bussi 2 Kalevala-Korun kautta Päivärinteen CLT -rakenteiselle päiväkodille.

Teknos
Kuva 3. Teknoksella isäntänä oli Markku Blommendahl.

Kalevala-Koru
Kuva 4. Kalevala-Korulla

Päivärinne
Kuva 5. Päivärinteen päiväkodin työmaalla.

Vierailukierroksen jälkeen suuntana oli hotelli ja hotellin saunat. Iltajuhla alkoi klo 17 imitaattori Heikki Hilanderin loistavalla esityksellä.

Heikki Hilander
Kuva 6. Imitaattori Heikki Hilander.

Perinteisesti hallituksen puheenjohtaja Ilkka Turpiainen piti puheen peilata maailman menoa järjestömme kannalta.

Juhlan huipentuma oli Vuoden Puuteollisuusyrityksen palkitseminen. Tänä vuonna valinta kohdistui ikkunavalmistajaan - Karelia-Ikkuna Oy:hyn. Valintaraadin puheenjohtajan toimi Hämeenkyrön Ikkunatehdas Oy:n toimitusjohtaja Olli Toiviainen.

Vuoden Puuteollisuusyritys
Kuva 7. Vuoden Puuteollisuusyritys 2019 on Karelia Ikkuna Oy. Vasemmalta: HVL Oy:n toimitusjohtaja Jukka Vuoriheimo, PTY:n hallituksen pj. Ilkka Turpiainen, toiminnanjohtaja Janne Liias, Karelia-Ikkuna Oy:n hallituksen pj. Kauko Ahtonen ja toimitusjohtaja Otto Ahtonen, sekä valintaraadin pj. Olli Toiviainen. Kuva Tuula Uitto/Puuviesti -lehti.

Kuvat: Jali Somppi, Ilkka Turpiainen, Janne Liias sekä Tuula Uitto. 

Vieraat tekevät juhlan. Kiitos kaikille osallistujille!
Lisää kuvia vuosikokouksesta löytyy täältä.