HJT-Holz Oy

Kuvaus

HJT-Holz Oy on suomalainen lämpökäsitellyn puun tuottamiseen ja jatkovalmistamiseen erikoistunut yritys. Olemme toimineet alalla vuodesta 1997 lähtien ja olleet Suomen Lämpöpuuyhdistys ry:n jäsen vuodesta 2000. Meillä on oikeus käyttää yhdistyksen ThermoWood® -tavaramerkkiä. Se tarkoittaa, että teemme yhteistyötä mm. laadunvalvonnassa ja tutkimuksessa. Meillä on 6 puun lämpökäsittelylaitosta, Vilppulassa 4 ja Kolhossa 2. Lisäksi käytössämme on oma höyläämö ja pintakäsittelylinja. Kapasiteettimme on yhteensä n. 20 000 m3. Noin 95 % tuotteistamme menee vientiin.

Tuotteet ja palvelut

Thermowood® eli lämpökäsitelty puu soveltuu moniin tarkoituksiin. Sitä voidaan käyttää sisätiloissa mm. seinissä, katoissa, lattioissa, saunoissa, kalusteissa ja huonekaluissa. Ulkona lämpökäsitelty puu soveltuu mm. rakennusten ulkoverhouksiiin, terasseihin, oviin ja ikkunoihin.

Toimialat:

Lämpöpuu

Perustiedot

Osoite: Lahnajoentie 196 35700 VILPPULA
Sähköposti: hannu.salo(ät)hjt-holz.com
Matkapuhelinnumero: 0505542965
Nettisivut: https://thermoholz.fi

Vuoden 2019 vuosikokous järjestettiin Vantaalla

Vierailukohteina olivat Teknos Oy sekä Kaleva-Koru sekä Päivärinteen päiväkoti

PTY järjesti sääntömääräisen vuosikokouksen perjantaina 17.5.2019 Vantaalla. Vuosikokous toi Sokos hotelli Vantaalle noin 65 henkeä.

Vuosikokouksen yleisöä
Kuva 1. Vuosikokousyleisöä

Vuosikokouksen yleisöä
Kuva 2. Vuosikokousyleisöä.

Vuosikokouksen ja lounaan jälkeen matka jatkui vierailukohteisiin. Bussi 1 suuntasi Teknokselle ja bussi 2 Kalevala-Korun kautta Päivärinteen CLT -rakenteiselle päiväkodille.

Teknos
Kuva 3. Teknoksella isäntänä oli Markku Blommendahl.

Kalevala-Koru
Kuva 4. Kalevala-Korulla

Päivärinne
Kuva 5. Päivärinteen päiväkodin työmaalla.

Vierailukierroksen jälkeen suuntana oli hotelli ja hotellin saunat. Iltajuhla alkoi klo 17 imitaattori Heikki Hilanderin loistavalla esityksellä.

Heikki Hilander
Kuva 6. Imitaattori Heikki Hilander.

Perinteisesti hallituksen puheenjohtaja Ilkka Turpiainen piti puheen peilata maailman menoa järjestömme kannalta.

Juhlan huipentuma oli Vuoden Puuteollisuusyrityksen palkitseminen. Tänä vuonna valinta kohdistui ikkunavalmistajaan - Karelia-Ikkuna Oy:hyn. Valintaraadin puheenjohtajan toimi Hämeenkyrön Ikkunatehdas Oy:n toimitusjohtaja Olli Toiviainen.

Vuoden Puuteollisuusyritys
Kuva 7. Vuoden Puuteollisuusyritys 2019 on Karelia Ikkuna Oy. Vasemmalta: HVL Oy:n toimitusjohtaja Jukka Vuoriheimo, PTY:n hallituksen pj. Ilkka Turpiainen, toiminnanjohtaja Janne Liias, Karelia-Ikkuna Oy:n hallituksen pj. Kauko Ahtonen ja toimitusjohtaja Otto Ahtonen, sekä valintaraadin pj. Olli Toiviainen. Kuva Tuula Uitto/Puuviesti -lehti.

Kuvat: Jali Somppi, Ilkka Turpiainen, Janne Liias sekä Tuula Uitto. 

Vieraat tekevät juhlan. Kiitos kaikille osallistujille!
Lisää kuvia vuosikokouksesta löytyy täältä.