Hollolan Viilu ja Laminaatti Oy

Kuvaus

"Puusepäntöitä teemme jo kolmannessa sukupolvessa. Itse olen taustaltani puuseppä, samoin kuin isäni ja pappani. Viiluihin ja laminaatteihin keskityimme vuonna 1994, kun Hollolan Viilu ja Laminaatti Oy perustettiin. Sitä ennen teimme kalusteita - ja omiksi tarpeiksi niihin liittyviä viilutöitä. Vuosikymmenten saatossa meille on kertynyt paljon viiluihin ja laminaatteihin liittyvää erityisosaamista. Vaikeasti saumattavat viilut tai suuretkaan mitat tai määrät eivät tuota meille ongelmia. Tuotevalikoimamme on laaja ja varasto valikoimamme kattava, mikä yhdessä tehokkaan konekannan kanssa mahdollistaa tuotteiden nopeat toimitukset. Koneiden ja oikeiden materiaalien ohella myös tekijöiden ammattitaito on erittäin tärkeää. Viilut pitää osata valita ja liittää niin, että ne muodostavat yhtenäisen kokonaisuuden. Pelkkä suunnittelijan materiaalivalinta ei riitä, vaan viilutyössä vaaditaan laajaa materiaalin ymmärrystä. Tässä uskommekin keskittämisen voimaan. Viiluostot keskittämällä saadaan luotua yhtenäisiä kokonaisuuksia. Teemme räätälöityjä tuotteita asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Meiltä voi tilata tarpeen mukaan pelkän materiaalin tai asennusvalmiin levyn. Tarvittaessa hyödynnämme levyn viimeistelyssä tiivistä yhteistyöverkostoamme." Janne Kuokkanen

Tuotteet ja palvelut

viilutus, aihiot, ohutvanerit, cnc-koneistus (reunaprofilointi)

Toimialat:

Alihankinta- ja komponenttivalmistus
cnc-koneistus
Vanerilevyt ja jalostus
Viilu
Viilun jalostus

Perustiedot

Osoite: Tiiriskankaankuja 4 15860 HOLLOLA
Sähköposti: info(ät)hvloy.fi
Puhelinnumero: 03-874 340
Faksi: 03-874 3450
Nettisivut: https://hvloy.fi
Facebook: https://www.facebook.com/hvloy/?fref=ts
Instagram: https://www.instagram.com/hollolanviilujalaminaatti/

Vuoden 2019 vuosikokous järjestettiin Vantaalla

Vierailukohteina olivat Teknos Oy sekä Kaleva-Koru sekä Päivärinteen päiväkoti

PTY järjesti sääntömääräisen vuosikokouksen perjantaina 17.5.2019 Vantaalla. Vuosikokous toi Sokos hotelli Vantaalle noin 65 henkeä.

Vuosikokouksen yleisöä
Kuva 1. Vuosikokousyleisöä

Vuosikokouksen yleisöä
Kuva 2. Vuosikokousyleisöä.

Vuosikokouksen ja lounaan jälkeen matka jatkui vierailukohteisiin. Bussi 1 suuntasi Teknokselle ja bussi 2 Kalevala-Korun kautta Päivärinteen CLT -rakenteiselle päiväkodille.

Teknos
Kuva 3. Teknoksella isäntänä oli Markku Blommendahl.

Kalevala-Koru
Kuva 4. Kalevala-Korulla

Päivärinne
Kuva 5. Päivärinteen päiväkodin työmaalla.

Vierailukierroksen jälkeen suuntana oli hotelli ja hotellin saunat. Iltajuhla alkoi klo 17 imitaattori Heikki Hilanderin loistavalla esityksellä.

Heikki Hilander
Kuva 6. Imitaattori Heikki Hilander.

Perinteisesti hallituksen puheenjohtaja Ilkka Turpiainen piti puheen peilata maailman menoa järjestömme kannalta.

Juhlan huipentuma oli Vuoden Puuteollisuusyrityksen palkitseminen. Tänä vuonna valinta kohdistui ikkunavalmistajaan - Karelia-Ikkuna Oy:hyn. Valintaraadin puheenjohtajan toimi Hämeenkyrön Ikkunatehdas Oy:n toimitusjohtaja Olli Toiviainen.

Vuoden Puuteollisuusyritys
Kuva 7. Vuoden Puuteollisuusyritys 2019 on Karelia Ikkuna Oy. Vasemmalta: HVL Oy:n toimitusjohtaja Jukka Vuoriheimo, PTY:n hallituksen pj. Ilkka Turpiainen, toiminnanjohtaja Janne Liias, Karelia-Ikkuna Oy:n hallituksen pj. Kauko Ahtonen ja toimitusjohtaja Otto Ahtonen, sekä valintaraadin pj. Olli Toiviainen. Kuva Tuula Uitto/Puuviesti -lehti.

Kuvat: Jali Somppi, Ilkka Turpiainen, Janne Liias sekä Tuula Uitto. 

Vieraat tekevät juhlan. Kiitos kaikille osallistujille!
Lisää kuvia vuosikokouksesta löytyy täältä.