Honkapuu Nieminen Oy

Kuvaus

Honkapuu Nieminen Oy on Ylöjärvellä, Tampereen läheisyydessä sijaitseva höyläämö. Meiltä löydät sopivat puutavarat aina laudoista paneeleihin. Ammattilaistemme osaamiseen kuuluu myös rahtihöyläys. Olemme toimineet alalla jo 24 vuoden ajan, joten voit luottaa tekemiemme töiden laadukkuuteen. Asiakaskuntamme koostuu pääasiassa rakennustarvikeliikkeistä, mutta palvelemme myös rakennusliikkeitä ja kotitalouksia.

Tuotteet ja palvelut

Ulkovuorilaudat, rahtihöyläys ja paljon muuta Valmistamme Ylöjärvellä monenlaista puutavaraa. Voit aina luottaa tuotteidemme korkeaan laatuun, sillä raaka-aineena käytämme kotimaista ja laadukasta kuusta. Puutavaraa kotimaisesta kuusesta Pontilliset ulkovuorilaudat eri vahvuuksilla ja leveyksillä Pontillinen ulkovuorilauta on oikea valinta silloin, kun haluat käyttöösi säätä kestävän vaihtoehdon. Valikoimassamme on paljon eri vahvuuksia ja leveyksiä. Rahtihöyläys Monipuolisten puutavaroiden tarjoamisen lisäksi ammattilaistemme osaamiseen kuuluu myös rahtihöyläys. Höyläämme asiakkaan omat tai meidän valikoimaamme kuuluvat puutavarat vankalla kokemuksella.

Toimialat:

Höyläämötuotteet (paneelit ja listat)
Höyläys

Perustiedot

Osoite: Hanhijärventie 57 39360 KOMI
Sähköposti: honka(ät)kolumbus.fi
Matkapuhelinnumero: 0400 627 304
Nettisivut: https://honkapuu.fi

Vuoden 2019 vuosikokous järjestettiin Vantaalla

Vierailukohteina olivat Teknos Oy sekä Kaleva-Koru sekä Päivärinteen päiväkoti

PTY järjesti sääntömääräisen vuosikokouksen perjantaina 17.5.2019 Vantaalla. Vuosikokous toi Sokos hotelli Vantaalle noin 65 henkeä.

Vuosikokouksen yleisöä
Kuva 1. Vuosikokousyleisöä

Vuosikokouksen yleisöä
Kuva 2. Vuosikokousyleisöä.

Vuosikokouksen ja lounaan jälkeen matka jatkui vierailukohteisiin. Bussi 1 suuntasi Teknokselle ja bussi 2 Kalevala-Korun kautta Päivärinteen CLT -rakenteiselle päiväkodille.

Teknos
Kuva 3. Teknoksella isäntänä oli Markku Blommendahl.

Kalevala-Koru
Kuva 4. Kalevala-Korulla

Päivärinne
Kuva 5. Päivärinteen päiväkodin työmaalla.

Vierailukierroksen jälkeen suuntana oli hotelli ja hotellin saunat. Iltajuhla alkoi klo 17 imitaattori Heikki Hilanderin loistavalla esityksellä.

Heikki Hilander
Kuva 6. Imitaattori Heikki Hilander.

Perinteisesti hallituksen puheenjohtaja Ilkka Turpiainen piti puheen peilata maailman menoa järjestömme kannalta.

Juhlan huipentuma oli Vuoden Puuteollisuusyrityksen palkitseminen. Tänä vuonna valinta kohdistui ikkunavalmistajaan - Karelia-Ikkuna Oy:hyn. Valintaraadin puheenjohtajan toimi Hämeenkyrön Ikkunatehdas Oy:n toimitusjohtaja Olli Toiviainen.

Vuoden Puuteollisuusyritys
Kuva 7. Vuoden Puuteollisuusyritys 2019 on Karelia Ikkuna Oy. Vasemmalta: HVL Oy:n toimitusjohtaja Jukka Vuoriheimo, PTY:n hallituksen pj. Ilkka Turpiainen, toiminnanjohtaja Janne Liias, Karelia-Ikkuna Oy:n hallituksen pj. Kauko Ahtonen ja toimitusjohtaja Otto Ahtonen, sekä valintaraadin pj. Olli Toiviainen. Kuva Tuula Uitto/Puuviesti -lehti.

Kuvat: Jali Somppi, Ilkka Turpiainen, Janne Liias sekä Tuula Uitto. 

Vieraat tekevät juhlan. Kiitos kaikille osallistujille!
Lisää kuvia vuosikokouksesta löytyy täältä.