Iin Puunjalostus Oy

Kuvaus

Ii-ikkunat ja ovet on perheyritys, joka sijaitsee Pohjois-Suomessa Iissä logistisesti erinomaisella paikalla lähellä Oulua. Olemme monipuolisesti palveleva ikkunatehdas, joka valmistaa ikkunat sekä parveke- ja terassiovet mittatilaustyönä niin isoihin kuin pienempiin kohteisiin. Meiltä saat oikeat vaihtoehdot saneerauskohteisiin, uudisrakentamiskohteisiin ja taloyhtiöille. Toteutamme myös hyvin yksilölliset ikkunat. Kysy lisää myyjiltämme tai jälleenmyynnistämme. Yrityksemme on hyödyntänyt puuta Pohjois-Suomessa jo vuodesta 1962. Valmistamme ikkunat ja ovet kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti. Tällä hetkellä yrityksessämme työskentelee suvun 2. ja 3. sukupolvi sekä koko joukko alan ammattilaisia, kaikkiaan 25 henkeä. Vahvasta kasvusta huolimatta olemme halunneet säilyttää meille tärkeät perheyrityksen arvot: yksilölliset tuotteet ja palvelun. Meille on ratkaisevaa, että asiakkaillamme on vain hyvää sanottavaa meistä. Työskentelemme sen eteen vuoden jokaisena päivänä.

Tuotteet ja palvelut

ikkunat, paloikkunat, MSEA, MEKA, parvekeovet, terassiovet, ulko-ovet

Toimialat:

Ikkunat (sisä- ja ulkoikkunat)
Ulko-ovet

Perustiedot

Osoite: Iilaakso 91100 II
Sähköposti: pertti.jurvakainen(ät)ii-ikkunatjaovet.com
Puhelinnumero: 08-817 4910
Matkapuhelinnumero: 0400-687875
Faksi: 08-817 4914
Nettisivut: https://ii-ikkunatjaovet.com

Vuoden 2019 vuosikokous järjestettiin Vantaalla

Vierailukohteina olivat Teknos Oy sekä Kaleva-Koru sekä Päivärinteen päiväkoti

PTY järjesti sääntömääräisen vuosikokouksen perjantaina 17.5.2019 Vantaalla. Vuosikokous toi Sokos hotelli Vantaalle noin 65 henkeä.

Vuosikokouksen yleisöä
Kuva 1. Vuosikokousyleisöä

Vuosikokouksen yleisöä
Kuva 2. Vuosikokousyleisöä.

Vuosikokouksen ja lounaan jälkeen matka jatkui vierailukohteisiin. Bussi 1 suuntasi Teknokselle ja bussi 2 Kalevala-Korun kautta Päivärinteen CLT -rakenteiselle päiväkodille.

Teknos
Kuva 3. Teknoksella isäntänä oli Markku Blommendahl.

Kalevala-Koru
Kuva 4. Kalevala-Korulla

Päivärinne
Kuva 5. Päivärinteen päiväkodin työmaalla.

Vierailukierroksen jälkeen suuntana oli hotelli ja hotellin saunat. Iltajuhla alkoi klo 17 imitaattori Heikki Hilanderin loistavalla esityksellä.

Heikki Hilander
Kuva 6. Imitaattori Heikki Hilander.

Perinteisesti hallituksen puheenjohtaja Ilkka Turpiainen piti puheen peilata maailman menoa järjestömme kannalta.

Juhlan huipentuma oli Vuoden Puuteollisuusyrityksen palkitseminen. Tänä vuonna valinta kohdistui ikkunavalmistajaan - Karelia-Ikkuna Oy:hyn. Valintaraadin puheenjohtajan toimi Hämeenkyrön Ikkunatehdas Oy:n toimitusjohtaja Olli Toiviainen.

Vuoden Puuteollisuusyritys
Kuva 7. Vuoden Puuteollisuusyritys 2019 on Karelia Ikkuna Oy. Vasemmalta: HVL Oy:n toimitusjohtaja Jukka Vuoriheimo, PTY:n hallituksen pj. Ilkka Turpiainen, toiminnanjohtaja Janne Liias, Karelia-Ikkuna Oy:n hallituksen pj. Kauko Ahtonen ja toimitusjohtaja Otto Ahtonen, sekä valintaraadin pj. Olli Toiviainen. Kuva Tuula Uitto/Puuviesti -lehti.

Kuvat: Jali Somppi, Ilkka Turpiainen, Janne Liias sekä Tuula Uitto. 

Vieraat tekevät juhlan. Kiitos kaikille osallistujille!
Lisää kuvia vuosikokouksesta löytyy täältä.