Kalajoen Puutuote Oy

Kuvaus

Kalajoen Puutuote on täyden palvelun puu- ja rakennustarvikeliike. Vahvan puuosaamisen lisäksi saat meiltä rakennustarvikkeet niin isoon kuin pieneenkin tarpeeseen. Olipa tarpeesi iso tai pieni, meiltä saat henkilökohtaisen palvelun ja laadukkaat tuotteet.

Tuotteet ja palvelut

Päätuotteemme on ollut alusta alkaen vähäoksainen kuusipaneeli. Kyseisessä tuotteessa olemme yksi markkinoiden vahvimmista toimijoista 1,5 miljoonan juoksumetrin vuosituotannolla. Konekantaamme kuuluu: Waco Attack höyläkone, Pinomatic pinkkari, 2 x pakkauskone, Marinus päätyponttikone, Opticut katkaisusaha ja Vek-automaationin pituus manipulaattori. Lisäksi löytyy terähuoltoon omat koneet. Joustavan toiminnan takeena on kaksi eri tuotantotilaa, joissa tilaa yhteensä 900 m2.

Toimialat:

Höyläämötuotteet (paneelit ja listat)
Höyläys

Perustiedot

Osoite: Meinalantie 60 85100 KALAJOKI
Sähköposti: myynti(ät)kalajoenpuutuote.fi
Puhelinnumero: 0103277190
Nettisivut: https://kalajoenpuutuote.fi

Vuoden 2019 vuosikokous järjestettiin Vantaalla

Vierailukohteina olivat Teknos Oy sekä Kaleva-Koru sekä Päivärinteen päiväkoti

PTY järjesti sääntömääräisen vuosikokouksen perjantaina 17.5.2019 Vantaalla. Vuosikokous toi Sokos hotelli Vantaalle noin 65 henkeä.

Vuosikokouksen yleisöä
Kuva 1. Vuosikokousyleisöä

Vuosikokouksen yleisöä
Kuva 2. Vuosikokousyleisöä.

Vuosikokouksen ja lounaan jälkeen matka jatkui vierailukohteisiin. Bussi 1 suuntasi Teknokselle ja bussi 2 Kalevala-Korun kautta Päivärinteen CLT -rakenteiselle päiväkodille.

Teknos
Kuva 3. Teknoksella isäntänä oli Markku Blommendahl.

Kalevala-Koru
Kuva 4. Kalevala-Korulla

Päivärinne
Kuva 5. Päivärinteen päiväkodin työmaalla.

Vierailukierroksen jälkeen suuntana oli hotelli ja hotellin saunat. Iltajuhla alkoi klo 17 imitaattori Heikki Hilanderin loistavalla esityksellä.

Heikki Hilander
Kuva 6. Imitaattori Heikki Hilander.

Perinteisesti hallituksen puheenjohtaja Ilkka Turpiainen piti puheen peilata maailman menoa järjestömme kannalta.

Juhlan huipentuma oli Vuoden Puuteollisuusyrityksen palkitseminen. Tänä vuonna valinta kohdistui ikkunavalmistajaan - Karelia-Ikkuna Oy:hyn. Valintaraadin puheenjohtajan toimi Hämeenkyrön Ikkunatehdas Oy:n toimitusjohtaja Olli Toiviainen.

Vuoden Puuteollisuusyritys
Kuva 7. Vuoden Puuteollisuusyritys 2019 on Karelia Ikkuna Oy. Vasemmalta: HVL Oy:n toimitusjohtaja Jukka Vuoriheimo, PTY:n hallituksen pj. Ilkka Turpiainen, toiminnanjohtaja Janne Liias, Karelia-Ikkuna Oy:n hallituksen pj. Kauko Ahtonen ja toimitusjohtaja Otto Ahtonen, sekä valintaraadin pj. Olli Toiviainen. Kuva Tuula Uitto/Puuviesti -lehti.

Kuvat: Jali Somppi, Ilkka Turpiainen, Janne Liias sekä Tuula Uitto. 

Vieraat tekevät juhlan. Kiitos kaikille osallistujille!
Lisää kuvia vuosikokouksesta löytyy täältä.