Kannonpuu Oy

Kuvaus

Kannonpuu Oy on Suomen suurimpia ovenkarmien valmistajia. Tuotevalikoimaan kuuluvat puuvalmiit, valmiiksi maalatut tai lakatut karmit sekä kynnykset asiakkaan haluaman valmiusasteen mukaan. Karmeja valmistetaan myös ikkunateollisuuden tarpeisiin. Lista- ja paneeliteollisuuden tuotteisiin kuuluvat sisäverhouspaneeleiden lisäksi muun muassa smyykilaudat. Yrityksen tuotevalikoimaan kuuluvat lisäksi aihiot ovi-, ikkuna- ja listateollisuudelle. Nykyaikainen, joustava ja muuntautumiskykyinen konekanta mahdollistaa erilaisia tuotevariaatioita asiakkaiden tarpeiden mukaan. Materiaalina käytetään pääasiassa mäntyä, koivua ja kuusta. Pienempiä määriä jalostetaan myös esimerkiksi valkotammea, pyökkiä ja saarnia. Käytettävä puutavara hankitaan joko tuoreena tai valmiiksi asiakaskuivattuna.

Tuotteet ja palvelut

ovenkarmit, maalatut lakatut karmit, ovikomponentit, liimatut aihiot

Toimialat:

Alihankinta- ja komponenttivalmistus

Perustiedot

Osoite: Yhteisahontie 79 b 43300 KANNONKOSKI
Sähköposti: info(ät)kannonpuu.fi
Puhelinnumero: 0207-118780
Nettisivut: https://kannonpuu.fi

Vuoden 2019 vuosikokous järjestettiin Vantaalla

Vierailukohteina olivat Teknos Oy sekä Kaleva-Koru sekä Päivärinteen päiväkoti

PTY järjesti sääntömääräisen vuosikokouksen perjantaina 17.5.2019 Vantaalla. Vuosikokous toi Sokos hotelli Vantaalle noin 65 henkeä.

Vuosikokouksen yleisöä
Kuva 1. Vuosikokousyleisöä

Vuosikokouksen yleisöä
Kuva 2. Vuosikokousyleisöä.

Vuosikokouksen ja lounaan jälkeen matka jatkui vierailukohteisiin. Bussi 1 suuntasi Teknokselle ja bussi 2 Kalevala-Korun kautta Päivärinteen CLT -rakenteiselle päiväkodille.

Teknos
Kuva 3. Teknoksella isäntänä oli Markku Blommendahl.

Kalevala-Koru
Kuva 4. Kalevala-Korulla

Päivärinne
Kuva 5. Päivärinteen päiväkodin työmaalla.

Vierailukierroksen jälkeen suuntana oli hotelli ja hotellin saunat. Iltajuhla alkoi klo 17 imitaattori Heikki Hilanderin loistavalla esityksellä.

Heikki Hilander
Kuva 6. Imitaattori Heikki Hilander.

Perinteisesti hallituksen puheenjohtaja Ilkka Turpiainen piti puheen peilata maailman menoa järjestömme kannalta.

Juhlan huipentuma oli Vuoden Puuteollisuusyrityksen palkitseminen. Tänä vuonna valinta kohdistui ikkunavalmistajaan - Karelia-Ikkuna Oy:hyn. Valintaraadin puheenjohtajan toimi Hämeenkyrön Ikkunatehdas Oy:n toimitusjohtaja Olli Toiviainen.

Vuoden Puuteollisuusyritys
Kuva 7. Vuoden Puuteollisuusyritys 2019 on Karelia Ikkuna Oy. Vasemmalta: HVL Oy:n toimitusjohtaja Jukka Vuoriheimo, PTY:n hallituksen pj. Ilkka Turpiainen, toiminnanjohtaja Janne Liias, Karelia-Ikkuna Oy:n hallituksen pj. Kauko Ahtonen ja toimitusjohtaja Otto Ahtonen, sekä valintaraadin pj. Olli Toiviainen. Kuva Tuula Uitto/Puuviesti -lehti.

Kuvat: Jali Somppi, Ilkka Turpiainen, Janne Liias sekä Tuula Uitto. 

Vieraat tekevät juhlan. Kiitos kaikille osallistujille!
Lisää kuvia vuosikokouksesta löytyy täältä.