Kidex Oy

Kuvaus

Toteutamme mittatilaustyönä tehtyjä kalusteratkaisuja asiakkaiden tarpeisiin. Sinulla on idea ja tarve, me autamme suunnittelussa ja hoidamme toteutuksen! Meiltä saat millilleen sen mitä tilaat. Toimimme Pohjois-Karjalassa Kiteellä, palvelumme on suomalaista työtä aidoimmillaan. Olemme muutakin kuin vain puusepänverstas!

Tuotteet ja palvelut

Toimistosäilyttimien komponentteja, Keittiö- ja kylpyhuonekalusteiden rungot, ovet ja työtasot, Erikoispitkät toimistopöydät johtokouruilla, Asiakaspohjaiset erikoiskalusteet, Maalatut MDF - komponentit Muotovapaat toimistopöydät HPL ja CPL laminaateilla, Vanerista valmistettuja huonekalujen komponentteja, Suuret toimituserät nopeasti ja laadukkaasti

Toimialat:

Keittiökalusteet
Erikoiskalusteet
Muut ja erikoistuotteet
Alihankinta- ja komponenttivalmistus
Tilauspuusepäntuotteet
Kiintokalusteet
cnc-koneistus

Perustiedot

Osoite: Savikontie 25 82500 KITEE
Sähköposti: ari.honkonen(ät)kidex.fi
Matkapuhelinnumero: +358 45 278 4818
Nettisivut: https://kidex.fi

Vuoden 2019 vuosikokous järjestettiin Vantaalla

Vierailukohteina olivat Teknos Oy sekä Kaleva-Koru sekä Päivärinteen päiväkoti

PTY järjesti sääntömääräisen vuosikokouksen perjantaina 17.5.2019 Vantaalla. Vuosikokous toi Sokos hotelli Vantaalle noin 65 henkeä.

Vuosikokouksen yleisöä
Kuva 1. Vuosikokousyleisöä

Vuosikokouksen yleisöä
Kuva 2. Vuosikokousyleisöä.

Vuosikokouksen ja lounaan jälkeen matka jatkui vierailukohteisiin. Bussi 1 suuntasi Teknokselle ja bussi 2 Kalevala-Korun kautta Päivärinteen CLT -rakenteiselle päiväkodille.

Teknos
Kuva 3. Teknoksella isäntänä oli Markku Blommendahl.

Kalevala-Koru
Kuva 4. Kalevala-Korulla

Päivärinne
Kuva 5. Päivärinteen päiväkodin työmaalla.

Vierailukierroksen jälkeen suuntana oli hotelli ja hotellin saunat. Iltajuhla alkoi klo 17 imitaattori Heikki Hilanderin loistavalla esityksellä.

Heikki Hilander
Kuva 6. Imitaattori Heikki Hilander.

Perinteisesti hallituksen puheenjohtaja Ilkka Turpiainen piti puheen peilata maailman menoa järjestömme kannalta.

Juhlan huipentuma oli Vuoden Puuteollisuusyrityksen palkitseminen. Tänä vuonna valinta kohdistui ikkunavalmistajaan - Karelia-Ikkuna Oy:hyn. Valintaraadin puheenjohtajan toimi Hämeenkyrön Ikkunatehdas Oy:n toimitusjohtaja Olli Toiviainen.

Vuoden Puuteollisuusyritys
Kuva 7. Vuoden Puuteollisuusyritys 2019 on Karelia Ikkuna Oy. Vasemmalta: HVL Oy:n toimitusjohtaja Jukka Vuoriheimo, PTY:n hallituksen pj. Ilkka Turpiainen, toiminnanjohtaja Janne Liias, Karelia-Ikkuna Oy:n hallituksen pj. Kauko Ahtonen ja toimitusjohtaja Otto Ahtonen, sekä valintaraadin pj. Olli Toiviainen. Kuva Tuula Uitto/Puuviesti -lehti.

Kuvat: Jali Somppi, Ilkka Turpiainen, Janne Liias sekä Tuula Uitto. 

Vieraat tekevät juhlan. Kiitos kaikille osallistujille!
Lisää kuvia vuosikokouksesta löytyy täältä.