Kiimingin Kaluste Oy

Kuvaus

Kiimingin kaluste on Oulussa sijaitseva erikoiskalusteiden valmistaja. Olemme toteuttaneet kohteita Suomen ympäri ja projektiemme koko vaihtelee suurista julkisista hankkeista pieniin yksityisiin kohteisiin. Esimerkkejä töistämme löydät referensseistä, jotka käsittävät niin yrityskalustuksia, ravintoloita, laitoksia kuin päiväkotejakin. Tiskit, linjastot, seinämät, kaapistot, työtasot ja koteloinnit aina pieniin detaljeihin asti ovat kaikki mahdollista toteuttaa kanssamme. Erikoiskalustukset kattavat myös esimerkiksi liikuntarajoitteiset huomioivat ratkaisut sähkösäädöin sekä muut mittatilausratkaisut. Ensiluokkaisen projektinhallinnan, modernin tuotannon, laadukkaiden materiaalien ja alan parhaiden toimittajien avulla pystymme toteuttamaan rakennus- ja kalustusratkaisut räätälöidysti.

Tuotteet ja palvelut

päiväkodit, koulut, julkitilat, tiskit, naulakot

Toimialat:

Erikoiskalusteet
Huonekalut
Kalusteiden asennukset

Perustiedot

Osoite: Palolankuja 8 90900 KIIMINKI
Sähköposti: jarmo.vesala(ät)kiiminginkaluste.fi
Puhelinnumero: 08-8161347
Matkapuhelinnumero: +358 40 5135355
Faksi: 08-8162100
Nettisivut: https://kiiminginkaluste.fi

Vuoden 2019 vuosikokous järjestettiin Vantaalla

Vierailukohteina olivat Teknos Oy sekä Kaleva-Koru sekä Päivärinteen päiväkoti

PTY järjesti sääntömääräisen vuosikokouksen perjantaina 17.5.2019 Vantaalla. Vuosikokous toi Sokos hotelli Vantaalle noin 65 henkeä.

Vuosikokouksen yleisöä
Kuva 1. Vuosikokousyleisöä

Vuosikokouksen yleisöä
Kuva 2. Vuosikokousyleisöä.

Vuosikokouksen ja lounaan jälkeen matka jatkui vierailukohteisiin. Bussi 1 suuntasi Teknokselle ja bussi 2 Kalevala-Korun kautta Päivärinteen CLT -rakenteiselle päiväkodille.

Teknos
Kuva 3. Teknoksella isäntänä oli Markku Blommendahl.

Kalevala-Koru
Kuva 4. Kalevala-Korulla

Päivärinne
Kuva 5. Päivärinteen päiväkodin työmaalla.

Vierailukierroksen jälkeen suuntana oli hotelli ja hotellin saunat. Iltajuhla alkoi klo 17 imitaattori Heikki Hilanderin loistavalla esityksellä.

Heikki Hilander
Kuva 6. Imitaattori Heikki Hilander.

Perinteisesti hallituksen puheenjohtaja Ilkka Turpiainen piti puheen peilata maailman menoa järjestömme kannalta.

Juhlan huipentuma oli Vuoden Puuteollisuusyrityksen palkitseminen. Tänä vuonna valinta kohdistui ikkunavalmistajaan - Karelia-Ikkuna Oy:hyn. Valintaraadin puheenjohtajan toimi Hämeenkyrön Ikkunatehdas Oy:n toimitusjohtaja Olli Toiviainen.

Vuoden Puuteollisuusyritys
Kuva 7. Vuoden Puuteollisuusyritys 2019 on Karelia Ikkuna Oy. Vasemmalta: HVL Oy:n toimitusjohtaja Jukka Vuoriheimo, PTY:n hallituksen pj. Ilkka Turpiainen, toiminnanjohtaja Janne Liias, Karelia-Ikkuna Oy:n hallituksen pj. Kauko Ahtonen ja toimitusjohtaja Otto Ahtonen, sekä valintaraadin pj. Olli Toiviainen. Kuva Tuula Uitto/Puuviesti -lehti.

Kuvat: Jali Somppi, Ilkka Turpiainen, Janne Liias sekä Tuula Uitto. 

Vieraat tekevät juhlan. Kiitos kaikille osallistujille!
Lisää kuvia vuosikokouksesta löytyy täältä.