Kotasen Puutyö Oy

Kuvaus

Kotasen Puutyö Oy on vuonna 1981 perustettu perheyritys. Pakkaustuotteiden valmistuksella aloittanut yrityksemme on yli 30 vuoden aikana saavuttanut merkittävän aseman puutavaran jatkojalostajana Suomessa. Toimimme kahdessa eri toimipisteessä Vaasan Merikaarrossa ja työllistämme tehtaillamme keskimäärin 50 henkilöä. Nuorekas ja asiantunteva henkilöstömme panostaa tuotteiden ja tuotannon jatkuvaan kehitykseen. Tällä tavoin saavutamme parhaan mahdollisen toimitusvarmuuden ja tuotteiden laadun. Tuotantomme koostuu pakkaustuotteista sekä kattoristikoista. Pakkaustuotteet toimitamme teollisuuden kuljetustarpeisiin. Kattoristikoita toimitamme ympäri Suomea, sekä talotehtaille että rakennus- ja tukkuliikkeille. Toimitamme kattoristikoita myös yksityisrakentajille.

Tuotteet ja palvelut

Toimialat:

Kattoristikot
Puupakkaukset

Perustiedot

Osoite: Tyttytie 1 66510 MERIKAARTO
Sähköposti: titta.kotanen(ät)kotasen-puutyo.fi
Puhelinnumero: 064788500
Nettisivut: https://kotasen-puutyo.fi

Vuoden 2019 vuosikokous järjestettiin Vantaalla

Vierailukohteina olivat Teknos Oy sekä Kaleva-Koru sekä Päivärinteen päiväkoti

PTY järjesti sääntömääräisen vuosikokouksen perjantaina 17.5.2019 Vantaalla. Vuosikokous toi Sokos hotelli Vantaalle noin 65 henkeä.

Vuosikokouksen yleisöä
Kuva 1. Vuosikokousyleisöä

Vuosikokouksen yleisöä
Kuva 2. Vuosikokousyleisöä.

Vuosikokouksen ja lounaan jälkeen matka jatkui vierailukohteisiin. Bussi 1 suuntasi Teknokselle ja bussi 2 Kalevala-Korun kautta Päivärinteen CLT -rakenteiselle päiväkodille.

Teknos
Kuva 3. Teknoksella isäntänä oli Markku Blommendahl.

Kalevala-Koru
Kuva 4. Kalevala-Korulla

Päivärinne
Kuva 5. Päivärinteen päiväkodin työmaalla.

Vierailukierroksen jälkeen suuntana oli hotelli ja hotellin saunat. Iltajuhla alkoi klo 17 imitaattori Heikki Hilanderin loistavalla esityksellä.

Heikki Hilander
Kuva 6. Imitaattori Heikki Hilander.

Perinteisesti hallituksen puheenjohtaja Ilkka Turpiainen piti puheen peilata maailman menoa järjestömme kannalta.

Juhlan huipentuma oli Vuoden Puuteollisuusyrityksen palkitseminen. Tänä vuonna valinta kohdistui ikkunavalmistajaan - Karelia-Ikkuna Oy:hyn. Valintaraadin puheenjohtajan toimi Hämeenkyrön Ikkunatehdas Oy:n toimitusjohtaja Olli Toiviainen.

Vuoden Puuteollisuusyritys
Kuva 7. Vuoden Puuteollisuusyritys 2019 on Karelia Ikkuna Oy. Vasemmalta: HVL Oy:n toimitusjohtaja Jukka Vuoriheimo, PTY:n hallituksen pj. Ilkka Turpiainen, toiminnanjohtaja Janne Liias, Karelia-Ikkuna Oy:n hallituksen pj. Kauko Ahtonen ja toimitusjohtaja Otto Ahtonen, sekä valintaraadin pj. Olli Toiviainen. Kuva Tuula Uitto/Puuviesti -lehti.

Kuvat: Jali Somppi, Ilkka Turpiainen, Janne Liias sekä Tuula Uitto. 

Vieraat tekevät juhlan. Kiitos kaikille osallistujille!
Lisää kuvia vuosikokouksesta löytyy täältä.