Kuusamon Taloelementti Oy

Kuvaus

Kuusamon Taloelementti Oy on vuodesta 1998 toiminut kuusamolainen puuelementtivalmistaja. Tarjoamme mittatilaustyönä valmistetut laadukkaat puuelementit sekä niiden asennuksen sekä pieniin että suuriin rakennuskohteisiin. Ammattitaitomme on yhtä vankkaa kuin puuelementeissämme käytetty pohjoisen luja ja tiukkasyinen puu. Perheyrityksemme on kasvanut pienestä, kylmästä ladosta nykyaikaisiin tehdastiloihin sekä rakentajien luotettavaksi kumppaniksi. Vahvuuksiamme ovat erityisesti pienempiin ja erikoisempiinkin tilauksiin taipuva joustava tuotantomme sekä yksilöllisesti räätälöidyt tuotteemme. Elementtejä valmistamme koko Suomeen, mutta asennus Koillismaata kauemmaksi sopimuksen mukaan. Puuelementtien valmistuksen ja asennuksen lisäksi tarjoamme sopimuksen mukaan myös rakennusprojektien valvontaa, sekä ammattitaitoista työvoimaa myös haastavampiin rakennustöihin ja arkkitehtikohteisiin.

Tuotteet ja palvelut

Toteutamme puuelementit monipuolisesti erilaisiin rakennuskohteisiin, kuten omakoti-, rivi- ja kerrostaloihin, teollisuushalleihin, julkisiin rakennuksiin ja moderneihin grillikatoksiin. Pystymme vastaamaan joustavasti myös erikoiskohteiden tarpeisiin.

Toimialat:

Tilaelementit
Seinäelementit
Kattoelementit
Välipohjaelementit
Parveke-elementit ja -moduulit
Massiivipuuelementit
Puukerrostalojärjestelmät

Perustiedot

Osoite: Nissinjokimutka 6 93600 KUUSAMO
Sähköposti: posti(ät)taloelementti.fi
Matkapuhelinnumero: 0400211955
Nettisivut: https://taloelementti.fi

Vuoden 2019 vuosikokous järjestettiin Vantaalla

Vierailukohteina olivat Teknos Oy sekä Kaleva-Koru sekä Päivärinteen päiväkoti

PTY järjesti sääntömääräisen vuosikokouksen perjantaina 17.5.2019 Vantaalla. Vuosikokous toi Sokos hotelli Vantaalle noin 65 henkeä.

Vuosikokouksen yleisöä
Kuva 1. Vuosikokousyleisöä

Vuosikokouksen yleisöä
Kuva 2. Vuosikokousyleisöä.

Vuosikokouksen ja lounaan jälkeen matka jatkui vierailukohteisiin. Bussi 1 suuntasi Teknokselle ja bussi 2 Kalevala-Korun kautta Päivärinteen CLT -rakenteiselle päiväkodille.

Teknos
Kuva 3. Teknoksella isäntänä oli Markku Blommendahl.

Kalevala-Koru
Kuva 4. Kalevala-Korulla

Päivärinne
Kuva 5. Päivärinteen päiväkodin työmaalla.

Vierailukierroksen jälkeen suuntana oli hotelli ja hotellin saunat. Iltajuhla alkoi klo 17 imitaattori Heikki Hilanderin loistavalla esityksellä.

Heikki Hilander
Kuva 6. Imitaattori Heikki Hilander.

Perinteisesti hallituksen puheenjohtaja Ilkka Turpiainen piti puheen peilata maailman menoa järjestömme kannalta.

Juhlan huipentuma oli Vuoden Puuteollisuusyrityksen palkitseminen. Tänä vuonna valinta kohdistui ikkunavalmistajaan - Karelia-Ikkuna Oy:hyn. Valintaraadin puheenjohtajan toimi Hämeenkyrön Ikkunatehdas Oy:n toimitusjohtaja Olli Toiviainen.

Vuoden Puuteollisuusyritys
Kuva 7. Vuoden Puuteollisuusyritys 2019 on Karelia Ikkuna Oy. Vasemmalta: HVL Oy:n toimitusjohtaja Jukka Vuoriheimo, PTY:n hallituksen pj. Ilkka Turpiainen, toiminnanjohtaja Janne Liias, Karelia-Ikkuna Oy:n hallituksen pj. Kauko Ahtonen ja toimitusjohtaja Otto Ahtonen, sekä valintaraadin pj. Olli Toiviainen. Kuva Tuula Uitto/Puuviesti -lehti.

Kuvat: Jali Somppi, Ilkka Turpiainen, Janne Liias sekä Tuula Uitto. 

Vieraat tekevät juhlan. Kiitos kaikille osallistujille!
Lisää kuvia vuosikokouksesta löytyy täältä.