LAM-Lava Oy

Kuvaus

Pakkausalan erikoisosaajina, ymmärrämme että laadukkaat tuotteet eivät pelkästään riitä. Meille tärkeintä on, että asiakkaamme saa tilaamansa tuotteen oikeaan paikkaan, oikeaan aikaan. Pidämme sen minkä lupaamme. Toimitamme uusia ja käytettyjä kuormalavoja teollisuuden ja kaupan tarpeisiin. Meiltä saat standardin mukaiset EUR-lavat sekä FIN-lavat. Meiltä saat myös lavakaulukset. Ostamme myös käytettyjä kuormalavoja sekä lavakauluksia. Standardoitujen FIN- ja EUR-lavojen korjaus on luvanvaraista toimintaa. Kun lavat korjataan standardin mukaisin menetelmin ja varaosin, näin tuotteet kestävät vuodesta toiseen. LAM-Lava on kuormalavakeskus, jolla on korjausluvat standardoitujen lavojen korjauksiin.

Tuotteet ja palvelut

Standardilavat, kertalavat, lämpökäsitellyt tuotteet, lavakaulukset, jakajat lavakauluksiin, välilevyt ja kannet.

Toimialat:

Puupakkaukset
Lavat

Perustiedot

Osoite: Verstaskierto 3 29600 NOORMARKKU
Sähköposti: myynti(ät)lam-lava.fi
Matkapuhelinnumero: 026343200
Nettisivut: https://lam-lava.fi

Vuoden 2019 vuosikokous järjestettiin Vantaalla

Vierailukohteina olivat Teknos Oy sekä Kaleva-Koru sekä Päivärinteen päiväkoti

PTY järjesti sääntömääräisen vuosikokouksen perjantaina 17.5.2019 Vantaalla. Vuosikokous toi Sokos hotelli Vantaalle noin 65 henkeä.

Vuosikokouksen yleisöä
Kuva 1. Vuosikokousyleisöä

Vuosikokouksen yleisöä
Kuva 2. Vuosikokousyleisöä.

Vuosikokouksen ja lounaan jälkeen matka jatkui vierailukohteisiin. Bussi 1 suuntasi Teknokselle ja bussi 2 Kalevala-Korun kautta Päivärinteen CLT -rakenteiselle päiväkodille.

Teknos
Kuva 3. Teknoksella isäntänä oli Markku Blommendahl.

Kalevala-Koru
Kuva 4. Kalevala-Korulla

Päivärinne
Kuva 5. Päivärinteen päiväkodin työmaalla.

Vierailukierroksen jälkeen suuntana oli hotelli ja hotellin saunat. Iltajuhla alkoi klo 17 imitaattori Heikki Hilanderin loistavalla esityksellä.

Heikki Hilander
Kuva 6. Imitaattori Heikki Hilander.

Perinteisesti hallituksen puheenjohtaja Ilkka Turpiainen piti puheen peilata maailman menoa järjestömme kannalta.

Juhlan huipentuma oli Vuoden Puuteollisuusyrityksen palkitseminen. Tänä vuonna valinta kohdistui ikkunavalmistajaan - Karelia-Ikkuna Oy:hyn. Valintaraadin puheenjohtajan toimi Hämeenkyrön Ikkunatehdas Oy:n toimitusjohtaja Olli Toiviainen.

Vuoden Puuteollisuusyritys
Kuva 7. Vuoden Puuteollisuusyritys 2019 on Karelia Ikkuna Oy. Vasemmalta: HVL Oy:n toimitusjohtaja Jukka Vuoriheimo, PTY:n hallituksen pj. Ilkka Turpiainen, toiminnanjohtaja Janne Liias, Karelia-Ikkuna Oy:n hallituksen pj. Kauko Ahtonen ja toimitusjohtaja Otto Ahtonen, sekä valintaraadin pj. Olli Toiviainen. Kuva Tuula Uitto/Puuviesti -lehti.

Kuvat: Jali Somppi, Ilkka Turpiainen, Janne Liias sekä Tuula Uitto. 

Vieraat tekevät juhlan. Kiitos kaikille osallistujille!
Lisää kuvia vuosikokouksesta löytyy täältä.