Lameltec Oy

Kuvaus

Meiltä saat laadukkaat kokopuu- ja liimapuuaihiot ammattitaidolla vuosien kokemuksella mm. ovi- ja ikkunateollisuuden, porrasteollisuuden ja kalusteteollisuuden tarpeisiin. Yrityksemme on perustettu 1994 ja palveluksessamme on useita puualan huippuammattilaista. Asiakkaisiimme kuuluvat Suomen suurimmat ovi- ja ikkunateollisuuden toimijat sekä useita alan johtavia valmistajia ympäri Eurooppaa ja Aasiaa. Olemme tunnettuja korkeasta Lameltecin laadusta, ystävällisestä palvelusta sekä nopeasta ja varmasta toimituksesta. Raaka-aineenamme on puhdas suomalainen mänty ja asiakastarpeiden mukaan myös eri jalopuut. Sivutuotteena syntyy biopolttoaineeksi käytettävää purua ja haketta.

Tuotteet ja palvelut

Kokopuuaihiot, liimapuuaihiot

Toimialat:

Liimapuupalkit, -pilarit ja -kaaret

Perustiedot

Osoite: Laitisentie 2 86800 PYHÄSALMI
Sähköposti: lameltec.oy(ät)pp1.inet.fi
Matkapuhelinnumero: 0207412680

Vuoden 2019 vuosikokous järjestettiin Vantaalla

Vierailukohteina olivat Teknos Oy sekä Kaleva-Koru sekä Päivärinteen päiväkoti

PTY järjesti sääntömääräisen vuosikokouksen perjantaina 17.5.2019 Vantaalla. Vuosikokous toi Sokos hotelli Vantaalle noin 65 henkeä.

Vuosikokouksen yleisöä
Kuva 1. Vuosikokousyleisöä

Vuosikokouksen yleisöä
Kuva 2. Vuosikokousyleisöä.

Vuosikokouksen ja lounaan jälkeen matka jatkui vierailukohteisiin. Bussi 1 suuntasi Teknokselle ja bussi 2 Kalevala-Korun kautta Päivärinteen CLT -rakenteiselle päiväkodille.

Teknos
Kuva 3. Teknoksella isäntänä oli Markku Blommendahl.

Kalevala-Koru
Kuva 4. Kalevala-Korulla

Päivärinne
Kuva 5. Päivärinteen päiväkodin työmaalla.

Vierailukierroksen jälkeen suuntana oli hotelli ja hotellin saunat. Iltajuhla alkoi klo 17 imitaattori Heikki Hilanderin loistavalla esityksellä.

Heikki Hilander
Kuva 6. Imitaattori Heikki Hilander.

Perinteisesti hallituksen puheenjohtaja Ilkka Turpiainen piti puheen peilata maailman menoa järjestömme kannalta.

Juhlan huipentuma oli Vuoden Puuteollisuusyrityksen palkitseminen. Tänä vuonna valinta kohdistui ikkunavalmistajaan - Karelia-Ikkuna Oy:hyn. Valintaraadin puheenjohtajan toimi Hämeenkyrön Ikkunatehdas Oy:n toimitusjohtaja Olli Toiviainen.

Vuoden Puuteollisuusyritys
Kuva 7. Vuoden Puuteollisuusyritys 2019 on Karelia Ikkuna Oy. Vasemmalta: HVL Oy:n toimitusjohtaja Jukka Vuoriheimo, PTY:n hallituksen pj. Ilkka Turpiainen, toiminnanjohtaja Janne Liias, Karelia-Ikkuna Oy:n hallituksen pj. Kauko Ahtonen ja toimitusjohtaja Otto Ahtonen, sekä valintaraadin pj. Olli Toiviainen. Kuva Tuula Uitto/Puuviesti -lehti.

Kuvat: Jali Somppi, Ilkka Turpiainen, Janne Liias sekä Tuula Uitto. 

Vieraat tekevät juhlan. Kiitos kaikille osallistujille!
Lisää kuvia vuosikokouksesta löytyy täältä.