Lappfors Snickeri Ab

Kuvaus

Lappfors Snickeri on perhe yritys, jolla on aloittanut toimintansa Lappforsissa vuonna 1945. Toimimme niin porras- ja taloteollisuuden kuin huonekalu- ja veneteollisuuden alihankkijoina. Vuosien varrella myös yksityisasiakkaat ovat asioineet meillä ja saaneet toiveidensa mukaisia puusepäntuotteita. Meillä on pitkäkokemus ja olemme erikoistuneet sorvattuihin tuotteisiin. Aittalautojen ja pilareiden lisäksi valmistamme suuria määriä sorvattuja komponentteja huonekaluteollisuudelle ja porrasvalmistajille. Teemme luonnollisesti myös tuotteita asiakkaidemme toivomuksien mukaan.

Tuotteet ja palvelut

Aitavalikoimassamme on 4 erilaista aitamallia, jota valmistetaan kuusesta tai männystä, mallista riipuen. Aitoja saa puuvalmiina, pohjamaalaattuna tai kyllästettynä, mallista riippuen. Aidan kestävyyden parantamiseksi ja pintakäsittelyn helpottamiseksi kaikkia aitalautoja saa myös rihlattuina. PILARIT, TARVIKKEET & SORVATUT TUOTTEET Pilarit ja pilaripäät, joista on useita malleja, valmistetaan kuusesta, kun taas porraskaiteiden käsijohteet valmistetaan männystä. Sorvatut tuotteemme; terassipilarit ja -tolpat, porrastolpat ja -kateiden pinnat sekä nuppit ovat kaikki liimattua mäntyä. Valmistamme sorvattuja tuotteita myös asiakkaan toiveiden mukaisesti. CNC-TYÖSTÖT CNC-työstöt asiakkaan toiveiden mukaan.

Toimialat:

Erikoiskalusteet
Huonekalut
Alihankinta- ja komponenttivalmistus
Portaat
Tilauspuusepäntuotteet
cnc-koneistus
Sorvaus

Perustiedot

Osoite: Ålandsvägen 15 68840 NEDERLAPPFORS
Sähköposti:
Matkapuhelinnumero: 067665190
Nettisivut: https://www.lappfors-snickeri.fi/

Vuoden 2019 vuosikokous järjestettiin Vantaalla

Vierailukohteina olivat Teknos Oy sekä Kaleva-Koru sekä Päivärinteen päiväkoti

PTY järjesti sääntömääräisen vuosikokouksen perjantaina 17.5.2019 Vantaalla. Vuosikokous toi Sokos hotelli Vantaalle noin 65 henkeä.

Vuosikokouksen yleisöä
Kuva 1. Vuosikokousyleisöä

Vuosikokouksen yleisöä
Kuva 2. Vuosikokousyleisöä.

Vuosikokouksen ja lounaan jälkeen matka jatkui vierailukohteisiin. Bussi 1 suuntasi Teknokselle ja bussi 2 Kalevala-Korun kautta Päivärinteen CLT -rakenteiselle päiväkodille.

Teknos
Kuva 3. Teknoksella isäntänä oli Markku Blommendahl.

Kalevala-Koru
Kuva 4. Kalevala-Korulla

Päivärinne
Kuva 5. Päivärinteen päiväkodin työmaalla.

Vierailukierroksen jälkeen suuntana oli hotelli ja hotellin saunat. Iltajuhla alkoi klo 17 imitaattori Heikki Hilanderin loistavalla esityksellä.

Heikki Hilander
Kuva 6. Imitaattori Heikki Hilander.

Perinteisesti hallituksen puheenjohtaja Ilkka Turpiainen piti puheen peilata maailman menoa järjestömme kannalta.

Juhlan huipentuma oli Vuoden Puuteollisuusyrityksen palkitseminen. Tänä vuonna valinta kohdistui ikkunavalmistajaan - Karelia-Ikkuna Oy:hyn. Valintaraadin puheenjohtajan toimi Hämeenkyrön Ikkunatehdas Oy:n toimitusjohtaja Olli Toiviainen.

Vuoden Puuteollisuusyritys
Kuva 7. Vuoden Puuteollisuusyritys 2019 on Karelia Ikkuna Oy. Vasemmalta: HVL Oy:n toimitusjohtaja Jukka Vuoriheimo, PTY:n hallituksen pj. Ilkka Turpiainen, toiminnanjohtaja Janne Liias, Karelia-Ikkuna Oy:n hallituksen pj. Kauko Ahtonen ja toimitusjohtaja Otto Ahtonen, sekä valintaraadin pj. Olli Toiviainen. Kuva Tuula Uitto/Puuviesti -lehti.

Kuvat: Jali Somppi, Ilkka Turpiainen, Janne Liias sekä Tuula Uitto. 

Vieraat tekevät juhlan. Kiitos kaikille osallistujille!
Lisää kuvia vuosikokouksesta löytyy täältä.