Lepolan Puusepät Oy

Kuvaus

Olemme perinteinen puusepäntehdas läntisellä Uudellamaalla, Sammatissa. Ikkuna- ja ovituotannon perinteet ovat jo 50 vuoden takaa. Valmistamme tuotteet asiakkaan toiveiden ja mittojen mukaan. Ovivalikoimaamme kuuluvat perinteiset puukehysovet: saunanovet, varastonovet, ulko-ovet ja parvekkeenovet. Ikkunavalikoimaamme kuuluvat perinneikkunat kittilasituksella ja ruunanhuulella sekä nykyaikaiset ikkunat kuin erikoisikkunat, joissa on poikkeava muoto tai halutaan toteuttaa vanhaa mallia. Ikkunat ja ovet toimitetaan puuvalmiina tai valmiiksi pintakäsiteltyinä asiakkaan toivomaan sävyyn.

Tuotteet ja palvelut

perinteiset puukehysovet: saunanovet, varastonovet, parvekeovet, perinneikkunat, ulkoliukuovet, ulko-ovet, mökkiovet, parvekeovet varastonovet, saunanovet, erikoisovet, ulko-ovet lämpökäsitellystä koivusta peiliovet eri puulajeista, ulko-liukuovet, kaariovet, vinokulmaiset ovet, tammiovet, MSE, MSEA, sisään-ulos avautuvat ikkunat, MEK, MEKA, väliseinäikkunat, tammi-ikkunat, erikoisikkunat, ikkunat lämpökäsitellystä koivusta, kaarevat ikkunat, vinokulmaiset ikkunat, perinneikkunat ruunanhuulella ja kittilasilla

Toimialat:

Ikkunat (sisä- ja ulkoikkunat)
Sisäovet
Ulko-ovet
Ikkunoiden ja ovien asennukset

Perustiedot

Osoite: Teollisuustie 5 09220 SAMMATTI
Sähköposti: tarja.lepola(ät)lepolanpuusepat.fi
Puhelinnumero: 0207 912 650
Nettisivut: https://lepolanpuusepat.fi

Vuoden 2019 vuosikokous järjestettiin Vantaalla

Vierailukohteina olivat Teknos Oy sekä Kaleva-Koru sekä Päivärinteen päiväkoti

PTY järjesti sääntömääräisen vuosikokouksen perjantaina 17.5.2019 Vantaalla. Vuosikokous toi Sokos hotelli Vantaalle noin 65 henkeä.

Vuosikokouksen yleisöä
Kuva 1. Vuosikokousyleisöä

Vuosikokouksen yleisöä
Kuva 2. Vuosikokousyleisöä.

Vuosikokouksen ja lounaan jälkeen matka jatkui vierailukohteisiin. Bussi 1 suuntasi Teknokselle ja bussi 2 Kalevala-Korun kautta Päivärinteen CLT -rakenteiselle päiväkodille.

Teknos
Kuva 3. Teknoksella isäntänä oli Markku Blommendahl.

Kalevala-Koru
Kuva 4. Kalevala-Korulla

Päivärinne
Kuva 5. Päivärinteen päiväkodin työmaalla.

Vierailukierroksen jälkeen suuntana oli hotelli ja hotellin saunat. Iltajuhla alkoi klo 17 imitaattori Heikki Hilanderin loistavalla esityksellä.

Heikki Hilander
Kuva 6. Imitaattori Heikki Hilander.

Perinteisesti hallituksen puheenjohtaja Ilkka Turpiainen piti puheen peilata maailman menoa järjestömme kannalta.

Juhlan huipentuma oli Vuoden Puuteollisuusyrityksen palkitseminen. Tänä vuonna valinta kohdistui ikkunavalmistajaan - Karelia-Ikkuna Oy:hyn. Valintaraadin puheenjohtajan toimi Hämeenkyrön Ikkunatehdas Oy:n toimitusjohtaja Olli Toiviainen.

Vuoden Puuteollisuusyritys
Kuva 7. Vuoden Puuteollisuusyritys 2019 on Karelia Ikkuna Oy. Vasemmalta: HVL Oy:n toimitusjohtaja Jukka Vuoriheimo, PTY:n hallituksen pj. Ilkka Turpiainen, toiminnanjohtaja Janne Liias, Karelia-Ikkuna Oy:n hallituksen pj. Kauko Ahtonen ja toimitusjohtaja Otto Ahtonen, sekä valintaraadin pj. Olli Toiviainen. Kuva Tuula Uitto/Puuviesti -lehti.

Kuvat: Jali Somppi, Ilkka Turpiainen, Janne Liias sekä Tuula Uitto. 

Vieraat tekevät juhlan. Kiitos kaikille osallistujille!
Lisää kuvia vuosikokouksesta löytyy täältä.