Mallikolmio Oy

Kuvaus

allikolmio Oy on toiminut vuodesta 1981. Asiakaskuntamme muodostuu valimo- ja metalliteollisuuden, teollisen muotoilun sekä muoviteollisuuden yrityksistä. Mallikolmio tarjoaa palvelukseenne reilut kymmenen mallinvalmistuksen pitkän linjan ammattilaista, modernit toimitilat Tampereen Hervannassa ja nykyaikaiset, mallinvalmistukseen räätälöidyt koneet. Olemme tehneet myöskin eri muotoilijoiden ja taiteilijoiden töihin esimalleja ja koevedoksia. Kehitämme toimintaamme jatkuvasti. Vankka panostus tuotekehitykseen ja tiivis yhteistyö teollisuuden, suunnittelun ja valimoiden kanssa on arkipäivää Mallikolmiossa.

Tuotteet ja palvelut

Valun- ja valumallin suunnittelu yhteistyössä asiakkaan kanssa. 3D-suunnittelu ja työstöradat Mastercam-ohjelmalla. Huippuluokan valumallit Alipaine-/syvävetomuotit PUR-lestit muoviteollisuuden käyttöön Lujitemuoviteollisuuden lestit Esimallit teollisen- ja design muotoilun tarpeisiin Näköismallit

Toimialat:

Valumuotit

Perustiedot

Osoite: Hepolamminkatu 36 B 2 33720 TAMPERE
Sähköposti: veli-pekka.vehmaa(ät)mallikolmio.fi
Matkapuhelinnumero: 0405404294
Nettisivut: https://mallikolmio.fi

Vuoden 2019 vuosikokous järjestettiin Vantaalla

Vierailukohteina olivat Teknos Oy sekä Kaleva-Koru sekä Päivärinteen päiväkoti

PTY järjesti sääntömääräisen vuosikokouksen perjantaina 17.5.2019 Vantaalla. Vuosikokous toi Sokos hotelli Vantaalle noin 65 henkeä.

Vuosikokouksen yleisöä
Kuva 1. Vuosikokousyleisöä

Vuosikokouksen yleisöä
Kuva 2. Vuosikokousyleisöä.

Vuosikokouksen ja lounaan jälkeen matka jatkui vierailukohteisiin. Bussi 1 suuntasi Teknokselle ja bussi 2 Kalevala-Korun kautta Päivärinteen CLT -rakenteiselle päiväkodille.

Teknos
Kuva 3. Teknoksella isäntänä oli Markku Blommendahl.

Kalevala-Koru
Kuva 4. Kalevala-Korulla

Päivärinne
Kuva 5. Päivärinteen päiväkodin työmaalla.

Vierailukierroksen jälkeen suuntana oli hotelli ja hotellin saunat. Iltajuhla alkoi klo 17 imitaattori Heikki Hilanderin loistavalla esityksellä.

Heikki Hilander
Kuva 6. Imitaattori Heikki Hilander.

Perinteisesti hallituksen puheenjohtaja Ilkka Turpiainen piti puheen peilata maailman menoa järjestömme kannalta.

Juhlan huipentuma oli Vuoden Puuteollisuusyrityksen palkitseminen. Tänä vuonna valinta kohdistui ikkunavalmistajaan - Karelia-Ikkuna Oy:hyn. Valintaraadin puheenjohtajan toimi Hämeenkyrön Ikkunatehdas Oy:n toimitusjohtaja Olli Toiviainen.

Vuoden Puuteollisuusyritys
Kuva 7. Vuoden Puuteollisuusyritys 2019 on Karelia Ikkuna Oy. Vasemmalta: HVL Oy:n toimitusjohtaja Jukka Vuoriheimo, PTY:n hallituksen pj. Ilkka Turpiainen, toiminnanjohtaja Janne Liias, Karelia-Ikkuna Oy:n hallituksen pj. Kauko Ahtonen ja toimitusjohtaja Otto Ahtonen, sekä valintaraadin pj. Olli Toiviainen. Kuva Tuula Uitto/Puuviesti -lehti.

Kuvat: Jali Somppi, Ilkka Turpiainen, Janne Liias sekä Tuula Uitto. 

Vieraat tekevät juhlan. Kiitos kaikille osallistujille!
Lisää kuvia vuosikokouksesta löytyy täältä.