Olotar

Kuvaus

Olottaren tarina sai alkunsa talvella 2006. Ensiesittelyssä ensimmäiset Olotar pihakeittiömallit olivat Kolin Loma-asuntomessuilla kesällä 2006. Tuotesuunnittelun lähtökohtana oli huomio suomalaisen rakennustyylin muuttumisesta modernimpaan suuntaan. Lapinkota ”buumin” keskellä tarve modernimmalle piharakennusmallistolle oli ilmeinen. Olotar mallisto onkin ollut suunnannäyttäjänä koko piharakentamisen alalla viimeiset kymmenen vuotta. Osoituksena tuosta suunnannäyttämisestä on meille myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Design from Finland -merkki. Olottaresta on 10 vuoden aikana muodostunut brändi piharakennusten keskuudessa. Brändin tekemisen perustana on ollut laatuun panostaminen heti tuotekehityksen alusta lähtien. Tuotesuunnittelun pohjana on ollut rakenteiden mitoitus Suomen olosuhteet kestäväksi. Iloksemme voimme todeta, että ainoat saamamme reklamaatiot ovat koskeneet toimituspuutteita, eikä ainoatakaan reklamaatiota ole tullut itse tuotteesta tai sen kestävyydestä. Toimimme asiakaslähtöisesti, eli jokaista tuotettamme voidaan räätälöidä toiveiden mukaisesti.

Tuotteet ja palvelut

Olotar tuoteperheestä löydät kesäkeittiöt ja piharakennukset moneen makuun ja käyttöön. Piharakennuksen valintaan vaikuttavat käyttäjän mieltymykset sekä pihapiirissä ennestään olevat rakennukset. Modernit Olotar tuotteet saadaan yksilöllisellä suunnittelulla soveltumaan myös perinteiseen rakennusympäristöön. Tuotteille on yhtenäistä elementtirakenteisuus, joka nopeuttaa ja helpottaa varsinaista rakennustyötä. Voit valita toimitustavan oman ajankäytön ja -rakennustavan mukaan. Samalle rakennukselle on kolme eri toimitustapaa: suurelementit, pienelementit ja puutavaratoimitus. Esteetön Olotar on suunniteltu kestämään Suomen ankarat luonnonolosuhteet, kuten tuuli- ja lumikuormat.

Toimialat:

Erikoiskalusteet
Huonekalut
Muut ja erikoistuotteet
Piharakennukset

Perustiedot

Osoite: Oravisalontie 1150 82310 ORAVISALO
Sähköposti: info(ät)olotar.fi
Matkapuhelinnumero: 0400186159
Nettisivut: https://olotar.fi

Vuoden 2019 vuosikokous järjestettiin Vantaalla

Vierailukohteina olivat Teknos Oy sekä Kaleva-Koru sekä Päivärinteen päiväkoti

PTY järjesti sääntömääräisen vuosikokouksen perjantaina 17.5.2019 Vantaalla. Vuosikokous toi Sokos hotelli Vantaalle noin 65 henkeä.

Vuosikokouksen yleisöä
Kuva 1. Vuosikokousyleisöä

Vuosikokouksen yleisöä
Kuva 2. Vuosikokousyleisöä.

Vuosikokouksen ja lounaan jälkeen matka jatkui vierailukohteisiin. Bussi 1 suuntasi Teknokselle ja bussi 2 Kalevala-Korun kautta Päivärinteen CLT -rakenteiselle päiväkodille.

Teknos
Kuva 3. Teknoksella isäntänä oli Markku Blommendahl.

Kalevala-Koru
Kuva 4. Kalevala-Korulla

Päivärinne
Kuva 5. Päivärinteen päiväkodin työmaalla.

Vierailukierroksen jälkeen suuntana oli hotelli ja hotellin saunat. Iltajuhla alkoi klo 17 imitaattori Heikki Hilanderin loistavalla esityksellä.

Heikki Hilander
Kuva 6. Imitaattori Heikki Hilander.

Perinteisesti hallituksen puheenjohtaja Ilkka Turpiainen piti puheen peilata maailman menoa järjestömme kannalta.

Juhlan huipentuma oli Vuoden Puuteollisuusyrityksen palkitseminen. Tänä vuonna valinta kohdistui ikkunavalmistajaan - Karelia-Ikkuna Oy:hyn. Valintaraadin puheenjohtajan toimi Hämeenkyrön Ikkunatehdas Oy:n toimitusjohtaja Olli Toiviainen.

Vuoden Puuteollisuusyritys
Kuva 7. Vuoden Puuteollisuusyritys 2019 on Karelia Ikkuna Oy. Vasemmalta: HVL Oy:n toimitusjohtaja Jukka Vuoriheimo, PTY:n hallituksen pj. Ilkka Turpiainen, toiminnanjohtaja Janne Liias, Karelia-Ikkuna Oy:n hallituksen pj. Kauko Ahtonen ja toimitusjohtaja Otto Ahtonen, sekä valintaraadin pj. Olli Toiviainen. Kuva Tuula Uitto/Puuviesti -lehti.

Kuvat: Jali Somppi, Ilkka Turpiainen, Janne Liias sekä Tuula Uitto. 

Vieraat tekevät juhlan. Kiitos kaikille osallistujille!
Lisää kuvia vuosikokouksesta löytyy täältä.