Omset Oy

Kuvaus

Valmistamme lähituotantona perinteisiä huonekaluja niin koti- kuin julkitilakäyttöön. Panostamme huonekalujen laatuun ja käyttömukavuuteen. Perinteiset huonekalumallimme ovat tuttuja ja sopivat moneen kotiin. Omset Oy on 1990 perustettu pirkanmaalainen huonekalualan yritys. Jälleenmyyjinä ovat huonekaluliikkeet kautta maan. Julkisiin tiloihin toimitamme tilauksesta. Värejä, kankaita ja säätömahdollisuuksia on useita. Soita meille ja kysy lisää, missä tuotteisiimme voi tutustua ja miten niitä voi tilata esimerkiksi palvelutaloihin, sairaaloihin, päiväkoteihin, kouluihin, virastoihin ja hoitokoteihin jne.

Tuotteet ja palvelut

Hotkiss Jousikeinut Kalustot Muut Rahit Sohvapöydät Sohvat Tuolit Vuodesohvat

Toimialat:

Huonekalut

Perustiedot

Osoite: Harjukatu 3 38200 SASTAMALA
Sähköposti: info(ät)omset.fi
Matkapuhelinnumero: 0500 335577
Nettisivut: https://omset.fi

Vuoden 2019 vuosikokous järjestettiin Vantaalla

Vierailukohteina olivat Teknos Oy sekä Kaleva-Koru sekä Päivärinteen päiväkoti

PTY järjesti sääntömääräisen vuosikokouksen perjantaina 17.5.2019 Vantaalla. Vuosikokous toi Sokos hotelli Vantaalle noin 65 henkeä.

Vuosikokouksen yleisöä
Kuva 1. Vuosikokousyleisöä

Vuosikokouksen yleisöä
Kuva 2. Vuosikokousyleisöä.

Vuosikokouksen ja lounaan jälkeen matka jatkui vierailukohteisiin. Bussi 1 suuntasi Teknokselle ja bussi 2 Kalevala-Korun kautta Päivärinteen CLT -rakenteiselle päiväkodille.

Teknos
Kuva 3. Teknoksella isäntänä oli Markku Blommendahl.

Kalevala-Koru
Kuva 4. Kalevala-Korulla

Päivärinne
Kuva 5. Päivärinteen päiväkodin työmaalla.

Vierailukierroksen jälkeen suuntana oli hotelli ja hotellin saunat. Iltajuhla alkoi klo 17 imitaattori Heikki Hilanderin loistavalla esityksellä.

Heikki Hilander
Kuva 6. Imitaattori Heikki Hilander.

Perinteisesti hallituksen puheenjohtaja Ilkka Turpiainen piti puheen peilata maailman menoa järjestömme kannalta.

Juhlan huipentuma oli Vuoden Puuteollisuusyrityksen palkitseminen. Tänä vuonna valinta kohdistui ikkunavalmistajaan - Karelia-Ikkuna Oy:hyn. Valintaraadin puheenjohtajan toimi Hämeenkyrön Ikkunatehdas Oy:n toimitusjohtaja Olli Toiviainen.

Vuoden Puuteollisuusyritys
Kuva 7. Vuoden Puuteollisuusyritys 2019 on Karelia Ikkuna Oy. Vasemmalta: HVL Oy:n toimitusjohtaja Jukka Vuoriheimo, PTY:n hallituksen pj. Ilkka Turpiainen, toiminnanjohtaja Janne Liias, Karelia-Ikkuna Oy:n hallituksen pj. Kauko Ahtonen ja toimitusjohtaja Otto Ahtonen, sekä valintaraadin pj. Olli Toiviainen. Kuva Tuula Uitto/Puuviesti -lehti.

Kuvat: Jali Somppi, Ilkka Turpiainen, Janne Liias sekä Tuula Uitto. 

Vieraat tekevät juhlan. Kiitos kaikille osallistujille!
Lisää kuvia vuosikokouksesta löytyy täältä.