Oy Stirpe Ab

Kuvaus

Stirpe on vuonna 1986 perustettu perheyritys. Yritys sijaitsee Lapväärtissä, Vaasan ja Porin välissä, 8 - tien varrella. Stirpe on 30 -vuoden ajan toimittanut korkealaatuisia tuotteita suomalaisiin koteihin. Perusideana on toimittaa korkealaatuisia liukuovia ja tarjota toimivia ratkaisuja kodin säilytystarpeisiin. Meille laatu on keskeinen menestystekijä ja Stirpe voikin tarjota Teille markkinoiden korkea-laatuisimpia liukuovia ja säilytysjärjestelmiä. Stirpen liukuovi ja säilytysjärjestelmät antavat ratkaisun kaikkiin säilytyspulmiin sillä jokainen komero on ainutlaatuinen, asiakkaan mittojen mukaan tehty. Meidän laajasta tuotevalikoimasta löydät seitsemän eri alumiiniprofiilikehää sekä melamiini- ja viiluovet. Lisäksi tuotevalikoimasta löytyvät taiteovikomerot sekä taso-ovikomerot.

Tuotteet ja palvelut

Liukuovet, säilytysjärjestelmät ja taiteovikomerot

Toimialat:

Kiintokalusteet

Perustiedot

Osoite: Lapväärtintie 439 64300 LAPVÄÄRTTI
Sähköposti: stirpe(ät)stirpe.com
Puhelinnumero: 062283300
Nettisivut: https://stirpe.com/Etusivu

Vuoden 2019 vuosikokous järjestettiin Vantaalla

Vierailukohteina olivat Teknos Oy sekä Kaleva-Koru sekä Päivärinteen päiväkoti

PTY järjesti sääntömääräisen vuosikokouksen perjantaina 17.5.2019 Vantaalla. Vuosikokous toi Sokos hotelli Vantaalle noin 65 henkeä.

Vuosikokouksen yleisöä
Kuva 1. Vuosikokousyleisöä

Vuosikokouksen yleisöä
Kuva 2. Vuosikokousyleisöä.

Vuosikokouksen ja lounaan jälkeen matka jatkui vierailukohteisiin. Bussi 1 suuntasi Teknokselle ja bussi 2 Kalevala-Korun kautta Päivärinteen CLT -rakenteiselle päiväkodille.

Teknos
Kuva 3. Teknoksella isäntänä oli Markku Blommendahl.

Kalevala-Koru
Kuva 4. Kalevala-Korulla

Päivärinne
Kuva 5. Päivärinteen päiväkodin työmaalla.

Vierailukierroksen jälkeen suuntana oli hotelli ja hotellin saunat. Iltajuhla alkoi klo 17 imitaattori Heikki Hilanderin loistavalla esityksellä.

Heikki Hilander
Kuva 6. Imitaattori Heikki Hilander.

Perinteisesti hallituksen puheenjohtaja Ilkka Turpiainen piti puheen peilata maailman menoa järjestömme kannalta.

Juhlan huipentuma oli Vuoden Puuteollisuusyrityksen palkitseminen. Tänä vuonna valinta kohdistui ikkunavalmistajaan - Karelia-Ikkuna Oy:hyn. Valintaraadin puheenjohtajan toimi Hämeenkyrön Ikkunatehdas Oy:n toimitusjohtaja Olli Toiviainen.

Vuoden Puuteollisuusyritys
Kuva 7. Vuoden Puuteollisuusyritys 2019 on Karelia Ikkuna Oy. Vasemmalta: HVL Oy:n toimitusjohtaja Jukka Vuoriheimo, PTY:n hallituksen pj. Ilkka Turpiainen, toiminnanjohtaja Janne Liias, Karelia-Ikkuna Oy:n hallituksen pj. Kauko Ahtonen ja toimitusjohtaja Otto Ahtonen, sekä valintaraadin pj. Olli Toiviainen. Kuva Tuula Uitto/Puuviesti -lehti.

Kuvat: Jali Somppi, Ilkka Turpiainen, Janne Liias sekä Tuula Uitto. 

Vieraat tekevät juhlan. Kiitos kaikille osallistujille!
Lisää kuvia vuosikokouksesta löytyy täältä.