Paimion Puupojat Oy

Kuvaus

Olemme toimineet vuosia  puusepänteollisuuden  sekä telakka - ja veneteollisuuden töissä. Osaava henkilökuntamme sekä monipuolinen konekantamme mahdollistaa erilaiset alihankintatyöt. Veneteollisuus on tärkeä asiakaskuntamme kuten Bella Veneet Oy jolle olemme toimittaneet puuosia vuodesta 1997. Myös eri rakennuskohteissa olemme toimineet alihankkijana kuten Suomen eduskunta ja Helsingin musiikkitalo. Teemme myös yhteistyötä Suomalaisen kaiutin valmistajan Uploud Audion kanssa. Erityisesti  CNC-työstöt  (3- ja 5- akseliset), sekä erilaiset hionnat monipuolisella leveänauhasantaajalla (myös poikkinauha) ovat tyypillisiä töitämme. Käytössämme on myös erinomainen reunahiomakone, joka mahdollistaa muotoreunojen ja profiilien hionnan tehokkaasti Käytämme Solidworks 3D  mallinnusohjelmaa sekä Alphacam  Cad/Cam ohjelmaa  tuotteiden nykyaikaiseen suunnitteluun ja valmistamiseen. Pintakäsittelystä meillä on vuosien kokemus PU-maalien käytöstä ja korkeakiiltoisista pinnoista. Pintakäsittelymme tapahtuu käsiruiskutuksena.

Tuotteet ja palvelut

Puusepäntyöt, alihankinta, puun pintakäsittely, puun ja muovin CNC-työstöt, venekalusteet, korkeakiiltoinen pintakäsittely

Toimialat:

Muut ja erikoistuotteet
Alihankinta- ja komponenttivalmistus
Tilauspuusepäntuotteet
cnc-koneistus
Pintakäsittely

Perustiedot

Osoite: Ampeeritie 4 21530 PAIMIO
Sähköposti: mika.koskinen(ät)paimionpuupojat.fi
Puhelinnumero: 02 - 4733244
Matkapuhelinnumero: 050-590 9221
Nettisivut: https://paimionpuupojat.fi

Vuoden 2019 vuosikokous järjestettiin Vantaalla

Vierailukohteina olivat Teknos Oy sekä Kaleva-Koru sekä Päivärinteen päiväkoti

PTY järjesti sääntömääräisen vuosikokouksen perjantaina 17.5.2019 Vantaalla. Vuosikokous toi Sokos hotelli Vantaalle noin 65 henkeä.

Vuosikokouksen yleisöä
Kuva 1. Vuosikokousyleisöä

Vuosikokouksen yleisöä
Kuva 2. Vuosikokousyleisöä.

Vuosikokouksen ja lounaan jälkeen matka jatkui vierailukohteisiin. Bussi 1 suuntasi Teknokselle ja bussi 2 Kalevala-Korun kautta Päivärinteen CLT -rakenteiselle päiväkodille.

Teknos
Kuva 3. Teknoksella isäntänä oli Markku Blommendahl.

Kalevala-Koru
Kuva 4. Kalevala-Korulla

Päivärinne
Kuva 5. Päivärinteen päiväkodin työmaalla.

Vierailukierroksen jälkeen suuntana oli hotelli ja hotellin saunat. Iltajuhla alkoi klo 17 imitaattori Heikki Hilanderin loistavalla esityksellä.

Heikki Hilander
Kuva 6. Imitaattori Heikki Hilander.

Perinteisesti hallituksen puheenjohtaja Ilkka Turpiainen piti puheen peilata maailman menoa järjestömme kannalta.

Juhlan huipentuma oli Vuoden Puuteollisuusyrityksen palkitseminen. Tänä vuonna valinta kohdistui ikkunavalmistajaan - Karelia-Ikkuna Oy:hyn. Valintaraadin puheenjohtajan toimi Hämeenkyrön Ikkunatehdas Oy:n toimitusjohtaja Olli Toiviainen.

Vuoden Puuteollisuusyritys
Kuva 7. Vuoden Puuteollisuusyritys 2019 on Karelia Ikkuna Oy. Vasemmalta: HVL Oy:n toimitusjohtaja Jukka Vuoriheimo, PTY:n hallituksen pj. Ilkka Turpiainen, toiminnanjohtaja Janne Liias, Karelia-Ikkuna Oy:n hallituksen pj. Kauko Ahtonen ja toimitusjohtaja Otto Ahtonen, sekä valintaraadin pj. Olli Toiviainen. Kuva Tuula Uitto/Puuviesti -lehti.

Kuvat: Jali Somppi, Ilkka Turpiainen, Janne Liias sekä Tuula Uitto. 

Vieraat tekevät juhlan. Kiitos kaikille osallistujille!
Lisää kuvia vuosikokouksesta löytyy täältä.