Pohjan Timber-Hirsi Oy

Kuvaus

Timber-hirsi on erikoistunut höylähirsisten rakennusten suunnitteluun ja tuotantoon. Käytämme korkealaatuista, tunnettujen sahojen erikoistilauksesta toimittamaa suomalaista kuusta. Koko laatuketju on rakennettu täyttämään asiakkaittemme toiveet ja suunnittelemme rakenteet kullekin markkina-alueelle sopiviksi. Suunnitteluohjelmamme on suomalainen VERTEX kolmiulotteisine, visualisoituine kuvineen. Ohjelma on yhteensopiva automaattisen Hundegger-tuotantolinjamme kanssa. Käytämme arvostettuja ja tunnettuja tavarantoimittajia, jotka antavat tuotteillemme lisäarvoa. Sahatavaran ostamme vuosisopimuksella ja tuotteet kulkevat hallitusti ja suunnitellusti metsänomistajalta lopulliselle käyttäjälle. Yllätämme asiakkaamme positiivisesti tavallista paremmalla laadulla ja erittäin hyvällä palvelulla, sillä tavoitteemme on pitkäaikainen, kestävä ja kehittyvä asiakassuhde.

Tuotteet ja palvelut

hirsitalot, pihasaunat, piharakennukset, päiväkoti, kirjasto, koulu

Toimialat:

Massiivihirsi
Lamellihirsi

Perustiedot

Osoite: Kalliotie 13 86600 Haapavesi
Sähköposti: myynti(ät)timber-hirsi.fi
Puhelinnumero: 08-450 770
Nettisivut: http://www.timber-hirsi.fi/
Facebook: https://fi-fi.facebook.com/timberhirsi/

Vuoden 2019 vuosikokous järjestettiin Vantaalla

Vierailukohteina olivat Teknos Oy sekä Kaleva-Koru sekä Päivärinteen päiväkoti

PTY järjesti sääntömääräisen vuosikokouksen perjantaina 17.5.2019 Vantaalla. Vuosikokous toi Sokos hotelli Vantaalle noin 65 henkeä.

Vuosikokouksen yleisöä
Kuva 1. Vuosikokousyleisöä

Vuosikokouksen yleisöä
Kuva 2. Vuosikokousyleisöä.

Vuosikokouksen ja lounaan jälkeen matka jatkui vierailukohteisiin. Bussi 1 suuntasi Teknokselle ja bussi 2 Kalevala-Korun kautta Päivärinteen CLT -rakenteiselle päiväkodille.

Teknos
Kuva 3. Teknoksella isäntänä oli Markku Blommendahl.

Kalevala-Koru
Kuva 4. Kalevala-Korulla

Päivärinne
Kuva 5. Päivärinteen päiväkodin työmaalla.

Vierailukierroksen jälkeen suuntana oli hotelli ja hotellin saunat. Iltajuhla alkoi klo 17 imitaattori Heikki Hilanderin loistavalla esityksellä.

Heikki Hilander
Kuva 6. Imitaattori Heikki Hilander.

Perinteisesti hallituksen puheenjohtaja Ilkka Turpiainen piti puheen peilata maailman menoa järjestömme kannalta.

Juhlan huipentuma oli Vuoden Puuteollisuusyrityksen palkitseminen. Tänä vuonna valinta kohdistui ikkunavalmistajaan - Karelia-Ikkuna Oy:hyn. Valintaraadin puheenjohtajan toimi Hämeenkyrön Ikkunatehdas Oy:n toimitusjohtaja Olli Toiviainen.

Vuoden Puuteollisuusyritys
Kuva 7. Vuoden Puuteollisuusyritys 2019 on Karelia Ikkuna Oy. Vasemmalta: HVL Oy:n toimitusjohtaja Jukka Vuoriheimo, PTY:n hallituksen pj. Ilkka Turpiainen, toiminnanjohtaja Janne Liias, Karelia-Ikkuna Oy:n hallituksen pj. Kauko Ahtonen ja toimitusjohtaja Otto Ahtonen, sekä valintaraadin pj. Olli Toiviainen. Kuva Tuula Uitto/Puuviesti -lehti.

Kuvat: Jali Somppi, Ilkka Turpiainen, Janne Liias sekä Tuula Uitto. 

Vieraat tekevät juhlan. Kiitos kaikille osallistujille!
Lisää kuvia vuosikokouksesta löytyy täältä.