Puun Lait Oy

Kuvaus

Varpaisjärvellä toimiva Puun Lait Oy on rakennuspuusepän - ja huonekalualan tuotteita ja listakomponentteja valmistava yritys. Raaka-aineena käytämme pääasiassa kotimaisia puulajeja. Suurin osa tuotteistamme on pintakäsiteltyjä. Toimintamme aikana olemme olleet sopimusvalmistajana ja alihankkijana alan teollisuuteen ja jakelijoille. Päämiestemme kautta tuotteitamme on ollut kotimaan lisäksi myynnissä lukuisissa vientimaissa. Yrityksemme on aloittanut toimintansa v. 1986.Tuotantotiloja on käytössämme yhteensä yli 2000 m2. Neljännesvuosisadan aikana hankkimamme kokemuksen avulla olemme selvinneet markkinatilanteen voimakkaistakin nousuista ja laskuista vakavaraisuutemme säilyttäen. Etusijalla toiminnassamme on olla joustava ja luotettava kumppani asiakkaillemme.

Tuotteet ja palvelut

huonekaluovet, listat, paneelit, huonekalukomponentit

Toimialat:

Huonekalut
Höyläämötuotteet (paneelit ja listat)
Alihankinta- ja komponenttivalmistus
cnc-koneistus
Höyläys
Pintakäsittely

Perustiedot

Osoite: Tallisentie 11 73200 VARPAISJÄRVI
Sähköposti: jorma.laitinen(ät)puunlait.fi
Puhelinnumero: 0400-582643
Matkapuhelinnumero: 0400-582643
Nettisivut: https://puunlait.fi

Vuoden 2019 vuosikokous järjestettiin Vantaalla

Vierailukohteina olivat Teknos Oy sekä Kaleva-Koru sekä Päivärinteen päiväkoti

PTY järjesti sääntömääräisen vuosikokouksen perjantaina 17.5.2019 Vantaalla. Vuosikokous toi Sokos hotelli Vantaalle noin 65 henkeä.

Vuosikokouksen yleisöä
Kuva 1. Vuosikokousyleisöä

Vuosikokouksen yleisöä
Kuva 2. Vuosikokousyleisöä.

Vuosikokouksen ja lounaan jälkeen matka jatkui vierailukohteisiin. Bussi 1 suuntasi Teknokselle ja bussi 2 Kalevala-Korun kautta Päivärinteen CLT -rakenteiselle päiväkodille.

Teknos
Kuva 3. Teknoksella isäntänä oli Markku Blommendahl.

Kalevala-Koru
Kuva 4. Kalevala-Korulla

Päivärinne
Kuva 5. Päivärinteen päiväkodin työmaalla.

Vierailukierroksen jälkeen suuntana oli hotelli ja hotellin saunat. Iltajuhla alkoi klo 17 imitaattori Heikki Hilanderin loistavalla esityksellä.

Heikki Hilander
Kuva 6. Imitaattori Heikki Hilander.

Perinteisesti hallituksen puheenjohtaja Ilkka Turpiainen piti puheen peilata maailman menoa järjestömme kannalta.

Juhlan huipentuma oli Vuoden Puuteollisuusyrityksen palkitseminen. Tänä vuonna valinta kohdistui ikkunavalmistajaan - Karelia-Ikkuna Oy:hyn. Valintaraadin puheenjohtajan toimi Hämeenkyrön Ikkunatehdas Oy:n toimitusjohtaja Olli Toiviainen.

Vuoden Puuteollisuusyritys
Kuva 7. Vuoden Puuteollisuusyritys 2019 on Karelia Ikkuna Oy. Vasemmalta: HVL Oy:n toimitusjohtaja Jukka Vuoriheimo, PTY:n hallituksen pj. Ilkka Turpiainen, toiminnanjohtaja Janne Liias, Karelia-Ikkuna Oy:n hallituksen pj. Kauko Ahtonen ja toimitusjohtaja Otto Ahtonen, sekä valintaraadin pj. Olli Toiviainen. Kuva Tuula Uitto/Puuviesti -lehti.

Kuvat: Jali Somppi, Ilkka Turpiainen, Janne Liias sekä Tuula Uitto. 

Vieraat tekevät juhlan. Kiitos kaikille osallistujille!
Lisää kuvia vuosikokouksesta löytyy täältä.