Puusepänliike Eino Rantala Oy

Kuvaus

Puusepänliike Eino Rantala Oy on perustettu vuonna 1964 ja siitä lähtien yritys on valmistanut puuovia erilaisiin kohteisiin. Ovia olemme tehneet niin uudiskohteisiin kuin perusparannuskohteisiin kotimaahan sekä ulkomaille. Nykyiset kohteemme ovat kotimaassa. Toimitamme ovia kaikkialle kotimaassa. Asiakaskuntamme muodostuu rakennusliikkeistä, rakennustarvikeliikkeistä julkisista organisaatioista sekä yksityisasiakkaista. Yrityksemme toimitilat ovat noin 1500m2. Valmistamme ovia edelleen perinteisin menetelmin, jossa jokainen ovi saa yksilöllisen suunnittelun, käsittelyn ja tarkastuksen ennen kuin se luovutetaan toimitettavaksi kohteeseen. Valmistamme vain puuovia ja päämateriaaleina ovat mänty, jalopuut ja levytuotteet. Tuotannostamme noin 80% on sisäovia ja 20% ulko-ovia.

Tuotteet ja palvelut

Toimialat:

Sisäovet
Ulko-ovet

Perustiedot

Osoite: Haavistontie 4 13430 HÄMEENLINNA
Sähköposti: tapani.rantala(ät)einorantala.com
Matkapuhelinnumero: 0400-816896
Nettisivut: https://einorantala.com

Vuoden 2019 vuosikokous järjestettiin Vantaalla

Vierailukohteina olivat Teknos Oy sekä Kaleva-Koru sekä Päivärinteen päiväkoti

PTY järjesti sääntömääräisen vuosikokouksen perjantaina 17.5.2019 Vantaalla. Vuosikokous toi Sokos hotelli Vantaalle noin 65 henkeä.

Vuosikokouksen yleisöä
Kuva 1. Vuosikokousyleisöä

Vuosikokouksen yleisöä
Kuva 2. Vuosikokousyleisöä.

Vuosikokouksen ja lounaan jälkeen matka jatkui vierailukohteisiin. Bussi 1 suuntasi Teknokselle ja bussi 2 Kalevala-Korun kautta Päivärinteen CLT -rakenteiselle päiväkodille.

Teknos
Kuva 3. Teknoksella isäntänä oli Markku Blommendahl.

Kalevala-Koru
Kuva 4. Kalevala-Korulla

Päivärinne
Kuva 5. Päivärinteen päiväkodin työmaalla.

Vierailukierroksen jälkeen suuntana oli hotelli ja hotellin saunat. Iltajuhla alkoi klo 17 imitaattori Heikki Hilanderin loistavalla esityksellä.

Heikki Hilander
Kuva 6. Imitaattori Heikki Hilander.

Perinteisesti hallituksen puheenjohtaja Ilkka Turpiainen piti puheen peilata maailman menoa järjestömme kannalta.

Juhlan huipentuma oli Vuoden Puuteollisuusyrityksen palkitseminen. Tänä vuonna valinta kohdistui ikkunavalmistajaan - Karelia-Ikkuna Oy:hyn. Valintaraadin puheenjohtajan toimi Hämeenkyrön Ikkunatehdas Oy:n toimitusjohtaja Olli Toiviainen.

Vuoden Puuteollisuusyritys
Kuva 7. Vuoden Puuteollisuusyritys 2019 on Karelia Ikkuna Oy. Vasemmalta: HVL Oy:n toimitusjohtaja Jukka Vuoriheimo, PTY:n hallituksen pj. Ilkka Turpiainen, toiminnanjohtaja Janne Liias, Karelia-Ikkuna Oy:n hallituksen pj. Kauko Ahtonen ja toimitusjohtaja Otto Ahtonen, sekä valintaraadin pj. Olli Toiviainen. Kuva Tuula Uitto/Puuviesti -lehti.

Kuvat: Jali Somppi, Ilkka Turpiainen, Janne Liias sekä Tuula Uitto. 

Vieraat tekevät juhlan. Kiitos kaikille osallistujille!
Lisää kuvia vuosikokouksesta löytyy täältä.