Puusepänliike Velj. Aitto-Oja Oy

Kuvaus

Tapijola-ikkunat valmistetaan vuosikymmenien kokemuksella yksilöllisesti, mittatilaustyönä. Voitte olla varma, että saatte kotinne kruunuksi ja sielun peiliksi kestävät, laadukkaat ja kauniit ikkunat. Yksilölliset Tapijola-ikkunat korostavat rakennuksen muotokieltä ja luovat viimeistellyn ja huolitellun ilmeen kotinne julkisivulle.  Kaunis kotinne ansaitsee Tapijola-ikkunat, se on valinta josta onnittelette itseänne vielä vuosikymmenienkin jälkeen. Yksilöllisesti valmistettavat Tapijola-ikkuvat sopivat saumattomasti rakennukseen, olipa se omakotitalo, kerrostalo tai vapaa-ajan asunto. Tapijola-ikkunat valmistetaan aina rakennuksen ehdoilla, toivomustenne ja asettamienne tavoitteiden mukaisesti viimeisteltyinä.

Tuotteet ja palvelut

MSEA, MEKA, puualumiini-ikkunat

Toimialat:

Ikkunat (sisä- ja ulkoikkunat)
Ikkunoiden ja ovien asennukset

Perustiedot

Osoite: Hankasalmentie 41500 HANKASALMI AS
Sähköposti: aitto-oja(ät)tapijola-ikkunat.fi
Puhelinnumero: 020 764 9650
Matkapuhelinnumero: 040-5346247
Nettisivut: https://tapijola-ikkunat.fi/

Vuoden 2019 vuosikokous järjestettiin Vantaalla

Vierailukohteina olivat Teknos Oy sekä Kaleva-Koru sekä Päivärinteen päiväkoti

PTY järjesti sääntömääräisen vuosikokouksen perjantaina 17.5.2019 Vantaalla. Vuosikokous toi Sokos hotelli Vantaalle noin 65 henkeä.

Vuosikokouksen yleisöä
Kuva 1. Vuosikokousyleisöä

Vuosikokouksen yleisöä
Kuva 2. Vuosikokousyleisöä.

Vuosikokouksen ja lounaan jälkeen matka jatkui vierailukohteisiin. Bussi 1 suuntasi Teknokselle ja bussi 2 Kalevala-Korun kautta Päivärinteen CLT -rakenteiselle päiväkodille.

Teknos
Kuva 3. Teknoksella isäntänä oli Markku Blommendahl.

Kalevala-Koru
Kuva 4. Kalevala-Korulla

Päivärinne
Kuva 5. Päivärinteen päiväkodin työmaalla.

Vierailukierroksen jälkeen suuntana oli hotelli ja hotellin saunat. Iltajuhla alkoi klo 17 imitaattori Heikki Hilanderin loistavalla esityksellä.

Heikki Hilander
Kuva 6. Imitaattori Heikki Hilander.

Perinteisesti hallituksen puheenjohtaja Ilkka Turpiainen piti puheen peilata maailman menoa järjestömme kannalta.

Juhlan huipentuma oli Vuoden Puuteollisuusyrityksen palkitseminen. Tänä vuonna valinta kohdistui ikkunavalmistajaan - Karelia-Ikkuna Oy:hyn. Valintaraadin puheenjohtajan toimi Hämeenkyrön Ikkunatehdas Oy:n toimitusjohtaja Olli Toiviainen.

Vuoden Puuteollisuusyritys
Kuva 7. Vuoden Puuteollisuusyritys 2019 on Karelia Ikkuna Oy. Vasemmalta: HVL Oy:n toimitusjohtaja Jukka Vuoriheimo, PTY:n hallituksen pj. Ilkka Turpiainen, toiminnanjohtaja Janne Liias, Karelia-Ikkuna Oy:n hallituksen pj. Kauko Ahtonen ja toimitusjohtaja Otto Ahtonen, sekä valintaraadin pj. Olli Toiviainen. Kuva Tuula Uitto/Puuviesti -lehti.

Kuvat: Jali Somppi, Ilkka Turpiainen, Janne Liias sekä Tuula Uitto. 

Vieraat tekevät juhlan. Kiitos kaikille osallistujille!
Lisää kuvia vuosikokouksesta löytyy täältä.