Puusepänliike Wooden Oy

Kuvaus

Wooden Oy on korkeatasoisen sisustusrakentamisen puusepänliike. Olemme erikoistuneet sisustuskokonaisuuksien avaimet käteen - toimituksiin sekä kalusteiden entisöintiin ja konservointiin. Teemme mittatilaustyönä asiakkaalle toivomansa niin yhden kalusteen kuin satojen kalusteiden sarjan. Teemme työtä, jonka arvo säilyy sukupolvelta toiselle. Materiaaleista meille mieluisin on massiivipuu. Sen muokkaaminen haastaa tekijänsä aina uudelleen. Jokainen lauta on erilainen, jokainen pinta kertoo puun kasvusta erilaista tarinaa. Emme kuitenkaan kaihda muitakaan materiaaleja. Verstaalla muokkautuvat niin puukuitulevyt kuin nykyaikaiset komposiititkin. Tervetuloa tutustumaan meihin ja työmme jälkeen.

Tuotteet ja palvelut

Mittatilauskalusteet, entisöinti, alihankinta 5-akselinen CNC työstöalue 4000 x 1400 mm korkeus 270 mm, 4-sivuhöylä, kalusteiden tekninen suunnittelut, kalusteiden 3D-mallinnus.

Toimialat:

Erikoiskalusteet
Huonekalut
Höyläämötuotteet (paneelit ja listat)
Alihankinta- ja komponenttivalmistus
Tilauspuusepäntuotteet
cnc-koneistus
Höyläys

Perustiedot

Osoite: Läntinen Teollisuuskatu 18 02920 ESPOO
Sähköposti: ola(ät)wooden.fi
Matkapuhelinnumero: 050- 556 7178
Nettisivut: https://wooden.fi

Vuoden 2019 vuosikokous järjestettiin Vantaalla

Vierailukohteina olivat Teknos Oy sekä Kaleva-Koru sekä Päivärinteen päiväkoti

PTY järjesti sääntömääräisen vuosikokouksen perjantaina 17.5.2019 Vantaalla. Vuosikokous toi Sokos hotelli Vantaalle noin 65 henkeä.

Vuosikokouksen yleisöä
Kuva 1. Vuosikokousyleisöä

Vuosikokouksen yleisöä
Kuva 2. Vuosikokousyleisöä.

Vuosikokouksen ja lounaan jälkeen matka jatkui vierailukohteisiin. Bussi 1 suuntasi Teknokselle ja bussi 2 Kalevala-Korun kautta Päivärinteen CLT -rakenteiselle päiväkodille.

Teknos
Kuva 3. Teknoksella isäntänä oli Markku Blommendahl.

Kalevala-Koru
Kuva 4. Kalevala-Korulla

Päivärinne
Kuva 5. Päivärinteen päiväkodin työmaalla.

Vierailukierroksen jälkeen suuntana oli hotelli ja hotellin saunat. Iltajuhla alkoi klo 17 imitaattori Heikki Hilanderin loistavalla esityksellä.

Heikki Hilander
Kuva 6. Imitaattori Heikki Hilander.

Perinteisesti hallituksen puheenjohtaja Ilkka Turpiainen piti puheen peilata maailman menoa järjestömme kannalta.

Juhlan huipentuma oli Vuoden Puuteollisuusyrityksen palkitseminen. Tänä vuonna valinta kohdistui ikkunavalmistajaan - Karelia-Ikkuna Oy:hyn. Valintaraadin puheenjohtajan toimi Hämeenkyrön Ikkunatehdas Oy:n toimitusjohtaja Olli Toiviainen.

Vuoden Puuteollisuusyritys
Kuva 7. Vuoden Puuteollisuusyritys 2019 on Karelia Ikkuna Oy. Vasemmalta: HVL Oy:n toimitusjohtaja Jukka Vuoriheimo, PTY:n hallituksen pj. Ilkka Turpiainen, toiminnanjohtaja Janne Liias, Karelia-Ikkuna Oy:n hallituksen pj. Kauko Ahtonen ja toimitusjohtaja Otto Ahtonen, sekä valintaraadin pj. Olli Toiviainen. Kuva Tuula Uitto/Puuviesti -lehti.

Kuvat: Jali Somppi, Ilkka Turpiainen, Janne Liias sekä Tuula Uitto. 

Vieraat tekevät juhlan. Kiitos kaikille osallistujille!
Lisää kuvia vuosikokouksesta löytyy täältä.