Puustikki Oy

Kuvaus

Huutaako sisälläsi alkukantainen ääni? Haluatko tuoda arkeesi elementtejä keskiajan karuudesta, viikinkien mytologioista tai virtuaali- ja fantasiamaailmoista? Puustikin kautta se on mahdollista – mikään muu valmistaja maailmassa ei pysty vastaamaan huutoosi. Luomme massiivipuusta käsityönä eeppisiä huonekaluja, koruja ja kokonaisia sisustuksia, joissa skandinaavinen selkeä tyyli yhdistyy Lord of the Ringsiin, Game of Thronesiin, Skyrimiin ja viikinkeihin. Taideveistäminen antaa mahdollisuudet uniikkien toiveiden toteuttamiselle, eikä mikään haave ole meille outo. Meille on sydämen asia, että kauttamme pystyt elämään todeksi aitoa luonnettasi ja persoonaasi. Kaikessa tekemisessämme on näkyvillä puusepän rouhea kädenjälki. Älä kuitenkaan anna rustiikkisen ilmeen hämätä, korkea laatu ja viimeistely ovat meille äärimmäisen tärkeitä.

Tuotteet ja palvelut

Toimialat:

Erikoiskalusteet
Huonekalut
Tilauspuusepäntuotteet

Perustiedot

Osoite: Kirkkokatu 11 41160 TIKKAKOSKI
Sähköposti: jarkko.pilvinen(ät)puustikki.fi
Matkapuhelinnumero: 0407740076
Nettisivut: https://puustikki.fi

Vuoden 2019 vuosikokous järjestettiin Vantaalla

Vierailukohteina olivat Teknos Oy sekä Kaleva-Koru sekä Päivärinteen päiväkoti

PTY järjesti sääntömääräisen vuosikokouksen perjantaina 17.5.2019 Vantaalla. Vuosikokous toi Sokos hotelli Vantaalle noin 65 henkeä.

Vuosikokouksen yleisöä
Kuva 1. Vuosikokousyleisöä

Vuosikokouksen yleisöä
Kuva 2. Vuosikokousyleisöä.

Vuosikokouksen ja lounaan jälkeen matka jatkui vierailukohteisiin. Bussi 1 suuntasi Teknokselle ja bussi 2 Kalevala-Korun kautta Päivärinteen CLT -rakenteiselle päiväkodille.

Teknos
Kuva 3. Teknoksella isäntänä oli Markku Blommendahl.

Kalevala-Koru
Kuva 4. Kalevala-Korulla

Päivärinne
Kuva 5. Päivärinteen päiväkodin työmaalla.

Vierailukierroksen jälkeen suuntana oli hotelli ja hotellin saunat. Iltajuhla alkoi klo 17 imitaattori Heikki Hilanderin loistavalla esityksellä.

Heikki Hilander
Kuva 6. Imitaattori Heikki Hilander.

Perinteisesti hallituksen puheenjohtaja Ilkka Turpiainen piti puheen peilata maailman menoa järjestömme kannalta.

Juhlan huipentuma oli Vuoden Puuteollisuusyrityksen palkitseminen. Tänä vuonna valinta kohdistui ikkunavalmistajaan - Karelia-Ikkuna Oy:hyn. Valintaraadin puheenjohtajan toimi Hämeenkyrön Ikkunatehdas Oy:n toimitusjohtaja Olli Toiviainen.

Vuoden Puuteollisuusyritys
Kuva 7. Vuoden Puuteollisuusyritys 2019 on Karelia Ikkuna Oy. Vasemmalta: HVL Oy:n toimitusjohtaja Jukka Vuoriheimo, PTY:n hallituksen pj. Ilkka Turpiainen, toiminnanjohtaja Janne Liias, Karelia-Ikkuna Oy:n hallituksen pj. Kauko Ahtonen ja toimitusjohtaja Otto Ahtonen, sekä valintaraadin pj. Olli Toiviainen. Kuva Tuula Uitto/Puuviesti -lehti.

Kuvat: Jali Somppi, Ilkka Turpiainen, Janne Liias sekä Tuula Uitto. 

Vieraat tekevät juhlan. Kiitos kaikille osallistujille!
Lisää kuvia vuosikokouksesta löytyy täältä.