Royal Kalusteet Oy

Kuvaus

Royal Kalusteet Oy on vuodesta 1994 Sastamalassa toiminut mittatilaus- ja erikoiskalusteiden tuotantoon keskittynyt yritys. Valmistamme liike- ja toimitiloihin yksilöllisiä, tehokkaita ja näyttäviä kalusteita, perinteisellä puusepäntaidolla, nykyaikaisin menetelmin ja materiaalein. Olemme erikoistuneet vastaanottotilojen, sairaalaympäristöjen, ravintoloiden ja myymälöiden sisustamiseen. Omaamme laajan kokemuksen myös hotelliympäristöjen ja toimistorakennuksien erikoiskalusteiden mittatilaustyöstä. Suunnittelussa toimimme yhteistyössä sisustusarkkitehtien ja suunnittelijoiden kanssa, jotka suunnittelevat tiloihisi sopivan kalustekokonaisuuden, opastavat materiaalivalinnoissa ja suosittelevat tarpeisiisi parhaiten soveltuvia materiaaliyhdistelmiä. Näin saat myymälä-, ravintola- ja hotellikalustukseesi henkilökohtaisen leiman. Toimivat Royal-kalusteemme syntyvät tinkimättömällä ammattitaidolla ja saumattomalla yhteistyöllä. Vaikka ajanmukaiset automaattiset puuntyöstökoneet ovat osa tuotantomme arkipäivää, on perinteinen käsityötaito edelleen oleellinen osa työtämme. Turvallisuus, luotettavuus ja korkeatasoinen työn laatu ovat toimintamme perusperiaatteita. Siksi jo monet ovat valinneet meidät vaativiin kohteisiin kalustetoimittajaksi. Tutustu referensseihimme ja valitse sinäkin.

Tuotteet ja palvelut

myymälät, ravintolat, kahvilat, hotellit, tiskit, kylpylät, seinäelementit, optikkoliikkeet, kylpyhuoneet, nestaava cnc-linja, reunalistoitus pu-liimalla

Toimialat:

Erikoiskalusteet
Kalusteiden asennukset
Alihankinta- ja komponenttivalmistus
Kiintokalusteet
cnc-koneistus

Perustiedot

Osoite: Ahertajankatu 1 38250 SASTAMALA
Sähköposti: petri.malmstrom(ät)royalkalusteet.fi
Puhelinnumero: 03-511 3008
Matkapuhelinnumero: 0400 393 393
Nettisivut: https://royalkalusteet.fi

Vuoden 2019 vuosikokous järjestettiin Vantaalla

Vierailukohteina olivat Teknos Oy sekä Kaleva-Koru sekä Päivärinteen päiväkoti

PTY järjesti sääntömääräisen vuosikokouksen perjantaina 17.5.2019 Vantaalla. Vuosikokous toi Sokos hotelli Vantaalle noin 65 henkeä.

Vuosikokouksen yleisöä
Kuva 1. Vuosikokousyleisöä

Vuosikokouksen yleisöä
Kuva 2. Vuosikokousyleisöä.

Vuosikokouksen ja lounaan jälkeen matka jatkui vierailukohteisiin. Bussi 1 suuntasi Teknokselle ja bussi 2 Kalevala-Korun kautta Päivärinteen CLT -rakenteiselle päiväkodille.

Teknos
Kuva 3. Teknoksella isäntänä oli Markku Blommendahl.

Kalevala-Koru
Kuva 4. Kalevala-Korulla

Päivärinne
Kuva 5. Päivärinteen päiväkodin työmaalla.

Vierailukierroksen jälkeen suuntana oli hotelli ja hotellin saunat. Iltajuhla alkoi klo 17 imitaattori Heikki Hilanderin loistavalla esityksellä.

Heikki Hilander
Kuva 6. Imitaattori Heikki Hilander.

Perinteisesti hallituksen puheenjohtaja Ilkka Turpiainen piti puheen peilata maailman menoa järjestömme kannalta.

Juhlan huipentuma oli Vuoden Puuteollisuusyrityksen palkitseminen. Tänä vuonna valinta kohdistui ikkunavalmistajaan - Karelia-Ikkuna Oy:hyn. Valintaraadin puheenjohtajan toimi Hämeenkyrön Ikkunatehdas Oy:n toimitusjohtaja Olli Toiviainen.

Vuoden Puuteollisuusyritys
Kuva 7. Vuoden Puuteollisuusyritys 2019 on Karelia Ikkuna Oy. Vasemmalta: HVL Oy:n toimitusjohtaja Jukka Vuoriheimo, PTY:n hallituksen pj. Ilkka Turpiainen, toiminnanjohtaja Janne Liias, Karelia-Ikkuna Oy:n hallituksen pj. Kauko Ahtonen ja toimitusjohtaja Otto Ahtonen, sekä valintaraadin pj. Olli Toiviainen. Kuva Tuula Uitto/Puuviesti -lehti.

Kuvat: Jali Somppi, Ilkka Turpiainen, Janne Liias sekä Tuula Uitto. 

Vieraat tekevät juhlan. Kiitos kaikille osallistujille!
Lisää kuvia vuosikokouksesta löytyy täältä.