SP Elementit Oy

Kuvaus

SP-Kattotoimitus sisältää suunnittelun ja tuotteen asennettuna valmiista alapinnasta yläpinnan vedeneritykseen asti. Meille tärkeitä asioita ovat kuivaketjun toteutuminen ja toimituksen laatu. Kattotoimituksen lisäksi saat meiltä myös liimapuurunkorakenteet ja seinäelementit. SP-Kattoelementit sopivat liimapuu-, teräs- ja betonirunkoisiin halleihin. Rungon ja katon yhteensopivus on erittäin tärkeää rakennusvaiheen nopeuden ja laadun näkökulmasta. Saat meiltä optimoidun paketin, jossa yhdistyvät puurakenteinen katto ja liimapuurakenteinen runko. Kustannustehokkuus on kokonaisuudesta syntyvä suuri hyöty. Voit täydentää runko + kattotoimitusta myös SP-seinäelementeillä.

Tuotteet ja palvelut

Toimialat:

Tilaelementit
Seinäelementit
Kattoelementit
Massiivipuuelementit

Perustiedot

Osoite: PL 173 38701 KANKAANPÄÄ
Sähköposti: asiakaspalvelu(ät)spe.fi
Matkapuhelinnumero: 0445084776
Nettisivut: https://spe.fi

Vuoden 2019 vuosikokous järjestettiin Vantaalla

Vierailukohteina olivat Teknos Oy sekä Kaleva-Koru sekä Päivärinteen päiväkoti

PTY järjesti sääntömääräisen vuosikokouksen perjantaina 17.5.2019 Vantaalla. Vuosikokous toi Sokos hotelli Vantaalle noin 65 henkeä.

Vuosikokouksen yleisöä
Kuva 1. Vuosikokousyleisöä

Vuosikokouksen yleisöä
Kuva 2. Vuosikokousyleisöä.

Vuosikokouksen ja lounaan jälkeen matka jatkui vierailukohteisiin. Bussi 1 suuntasi Teknokselle ja bussi 2 Kalevala-Korun kautta Päivärinteen CLT -rakenteiselle päiväkodille.

Teknos
Kuva 3. Teknoksella isäntänä oli Markku Blommendahl.

Kalevala-Koru
Kuva 4. Kalevala-Korulla

Päivärinne
Kuva 5. Päivärinteen päiväkodin työmaalla.

Vierailukierroksen jälkeen suuntana oli hotelli ja hotellin saunat. Iltajuhla alkoi klo 17 imitaattori Heikki Hilanderin loistavalla esityksellä.

Heikki Hilander
Kuva 6. Imitaattori Heikki Hilander.

Perinteisesti hallituksen puheenjohtaja Ilkka Turpiainen piti puheen peilata maailman menoa järjestömme kannalta.

Juhlan huipentuma oli Vuoden Puuteollisuusyrityksen palkitseminen. Tänä vuonna valinta kohdistui ikkunavalmistajaan - Karelia-Ikkuna Oy:hyn. Valintaraadin puheenjohtajan toimi Hämeenkyrön Ikkunatehdas Oy:n toimitusjohtaja Olli Toiviainen.

Vuoden Puuteollisuusyritys
Kuva 7. Vuoden Puuteollisuusyritys 2019 on Karelia Ikkuna Oy. Vasemmalta: HVL Oy:n toimitusjohtaja Jukka Vuoriheimo, PTY:n hallituksen pj. Ilkka Turpiainen, toiminnanjohtaja Janne Liias, Karelia-Ikkuna Oy:n hallituksen pj. Kauko Ahtonen ja toimitusjohtaja Otto Ahtonen, sekä valintaraadin pj. Olli Toiviainen. Kuva Tuula Uitto/Puuviesti -lehti.

Kuvat: Jali Somppi, Ilkka Turpiainen, Janne Liias sekä Tuula Uitto. 

Vieraat tekevät juhlan. Kiitos kaikille osallistujille!
Lisää kuvia vuosikokouksesta löytyy täältä.