Savopak Oy

Kuvaus

Savopak Oy tunnetaan kansainvälisesti luotettavana kuljetus- ja varastointipakkausten valmistajana. Valmistamme puisia ja vanerisia pakkauksia neljässä tuontantoyksikössä, joista kolme sijaitsee Varkaudessa ja yksi Rantasalmella. Savopak -pakkauksiin pakataan auto-, kone-, elektroniikka-, kemian- ja paperiteollisuuden tuotteita sekä kaivos- ja rakennusteollisuuden tuotteita. Räätälöityjä erikoispakkauksia toimitetaan mm. elintarviketeollisuudelle ja puolustusvoimille. Kotimaan lisäksi noin puolet toimituksistamme menee vientiin. Pakkausratkaisut koostuvat pääasiassa puusta ja vanerista valmistetuista tuotteista, jotka tukevat ideologiaamme valmistaa ekologisia tuotteita ja toimia ympäristöä kunnioittaen. Vuosikymmenien ajan toimintamme on perustunut asiakkaidemme liiketoiminnan kannattavuuden parantamiseen heidän pakkaamis-, varastointi- ja kuljetustoiminnoissaan. Tämä tarkoittaa mm. että tuotteemme suunnitellaan ja valmistetaan käyttötarkoituksen ja pakattavan tuotteen mukaan. Kunnia-asianamme on taata asiakkaillemme nopeat ja varmat toimitukset. Meiltä saat ratkaisun tuotteiden täsmälliseen ja virheettömään kuljetukseen eri tuotantoyksiköiden tai loppukäyttäjien välillä.

Tuotteet ja palvelut

Pakkaussuunnittelu, varastointi ja pakkaaminen, kuljetus ja logistiikka sekä testaaminen

Toimialat:

Puupakkaukset
Lavat

Perustiedot

Osoite: PL 113 50101 MIKKELI
Sähköposti: savopak(ät)savopak.fi
Matkapuhelinnumero: 0207919700
Nettisivut: https://or-group.fi

Vuoden 2019 vuosikokous järjestettiin Vantaalla

Vierailukohteina olivat Teknos Oy sekä Kaleva-Koru sekä Päivärinteen päiväkoti

PTY järjesti sääntömääräisen vuosikokouksen perjantaina 17.5.2019 Vantaalla. Vuosikokous toi Sokos hotelli Vantaalle noin 65 henkeä.

Vuosikokouksen yleisöä
Kuva 1. Vuosikokousyleisöä

Vuosikokouksen yleisöä
Kuva 2. Vuosikokousyleisöä.

Vuosikokouksen ja lounaan jälkeen matka jatkui vierailukohteisiin. Bussi 1 suuntasi Teknokselle ja bussi 2 Kalevala-Korun kautta Päivärinteen CLT -rakenteiselle päiväkodille.

Teknos
Kuva 3. Teknoksella isäntänä oli Markku Blommendahl.

Kalevala-Koru
Kuva 4. Kalevala-Korulla

Päivärinne
Kuva 5. Päivärinteen päiväkodin työmaalla.

Vierailukierroksen jälkeen suuntana oli hotelli ja hotellin saunat. Iltajuhla alkoi klo 17 imitaattori Heikki Hilanderin loistavalla esityksellä.

Heikki Hilander
Kuva 6. Imitaattori Heikki Hilander.

Perinteisesti hallituksen puheenjohtaja Ilkka Turpiainen piti puheen peilata maailman menoa järjestömme kannalta.

Juhlan huipentuma oli Vuoden Puuteollisuusyrityksen palkitseminen. Tänä vuonna valinta kohdistui ikkunavalmistajaan - Karelia-Ikkuna Oy:hyn. Valintaraadin puheenjohtajan toimi Hämeenkyrön Ikkunatehdas Oy:n toimitusjohtaja Olli Toiviainen.

Vuoden Puuteollisuusyritys
Kuva 7. Vuoden Puuteollisuusyritys 2019 on Karelia Ikkuna Oy. Vasemmalta: HVL Oy:n toimitusjohtaja Jukka Vuoriheimo, PTY:n hallituksen pj. Ilkka Turpiainen, toiminnanjohtaja Janne Liias, Karelia-Ikkuna Oy:n hallituksen pj. Kauko Ahtonen ja toimitusjohtaja Otto Ahtonen, sekä valintaraadin pj. Olli Toiviainen. Kuva Tuula Uitto/Puuviesti -lehti.

Kuvat: Jali Somppi, Ilkka Turpiainen, Janne Liias sekä Tuula Uitto. 

Vieraat tekevät juhlan. Kiitos kaikille osallistujille!
Lisää kuvia vuosikokouksesta löytyy täältä.