Sorvi-Pojat Oy

Kuvaus

Sorvi-Pojat Oy on suomalainen perheyritys jolla on pitkä historia. Jo 45 vuoden ajan on Sorvi-Pojilla valmistettu puusta sorvattuja erikoistuotteita rakennus-, porras- ja huonekaluteollisuuden tarpeisiin. Yrityksen vahva, vakiintunut asema puusorvauksen edelläkävijänä Suomessa perustuu jatkuvaan tuotannon kehittämiseen, jonka takaa ammattitaitoinen henkilöstö. Kilpailuetumme puusorvauksen tekijänä on kehittynyt konekanta jolla pystymme tuottamaan erikoisiakin sarjoja teollisella varmuudella. Hyvä laatu ja toimitusvarmuus ovat meidän pitkäaikaisten asiakassuhteiden ylläpitämiseksi ensiarvoisen tärkeitä. Pyrimme asiakkaidemme kanssa pitkäaikaiseen kumppanuuteen, jolloin toiminta pystytään rakentamaan asiakkaan lähtökohdista. Toimintamme on joustavaa ja tehokasta, olemme mukana myös mallistojen kehittämisessä asiakkaan niin toivoessa. Meiltä löytyy tieto ja taito eri tekniikoiden kehittämiseen kustannustehokkaaksi. Konekantamme pystyy toimimaan yhteen tehokkaasti nykyaikaisten 3D-suunnitteluohjelmien kanssa. 3D-mallinnukset on helposti testattavissa tietokoneella ja siirrettävissä tuotantoon.

Tuotteet ja palvelut

puupilarit, puupallot, käsijohteet, kaiteet, sängyn jalat, pöydän jalat, sohvan jalat, tuolin jalat, pilarisorvaus, cnctyöstöt, isoja sorveja, kärkien väli cnctyöstö

Toimialat:

Muut ja erikoistuotteet
Alihankinta- ja komponenttivalmistus
cnc-koneistus
Sorvaus

Perustiedot

Osoite: Mekaniikkatie 9 85410 SIEVI
Sähköposti: info(ät)sorvipojat.fi
Puhelinnumero: 08-481 6200
Matkapuhelinnumero: 044 028 2418
Nettisivut: https://sorvipojat.fi

Vuoden 2019 vuosikokous järjestettiin Vantaalla

Vierailukohteina olivat Teknos Oy sekä Kaleva-Koru sekä Päivärinteen päiväkoti

PTY järjesti sääntömääräisen vuosikokouksen perjantaina 17.5.2019 Vantaalla. Vuosikokous toi Sokos hotelli Vantaalle noin 65 henkeä.

Vuosikokouksen yleisöä
Kuva 1. Vuosikokousyleisöä

Vuosikokouksen yleisöä
Kuva 2. Vuosikokousyleisöä.

Vuosikokouksen ja lounaan jälkeen matka jatkui vierailukohteisiin. Bussi 1 suuntasi Teknokselle ja bussi 2 Kalevala-Korun kautta Päivärinteen CLT -rakenteiselle päiväkodille.

Teknos
Kuva 3. Teknoksella isäntänä oli Markku Blommendahl.

Kalevala-Koru
Kuva 4. Kalevala-Korulla

Päivärinne
Kuva 5. Päivärinteen päiväkodin työmaalla.

Vierailukierroksen jälkeen suuntana oli hotelli ja hotellin saunat. Iltajuhla alkoi klo 17 imitaattori Heikki Hilanderin loistavalla esityksellä.

Heikki Hilander
Kuva 6. Imitaattori Heikki Hilander.

Perinteisesti hallituksen puheenjohtaja Ilkka Turpiainen piti puheen peilata maailman menoa järjestömme kannalta.

Juhlan huipentuma oli Vuoden Puuteollisuusyrityksen palkitseminen. Tänä vuonna valinta kohdistui ikkunavalmistajaan - Karelia-Ikkuna Oy:hyn. Valintaraadin puheenjohtajan toimi Hämeenkyrön Ikkunatehdas Oy:n toimitusjohtaja Olli Toiviainen.

Vuoden Puuteollisuusyritys
Kuva 7. Vuoden Puuteollisuusyritys 2019 on Karelia Ikkuna Oy. Vasemmalta: HVL Oy:n toimitusjohtaja Jukka Vuoriheimo, PTY:n hallituksen pj. Ilkka Turpiainen, toiminnanjohtaja Janne Liias, Karelia-Ikkuna Oy:n hallituksen pj. Kauko Ahtonen ja toimitusjohtaja Otto Ahtonen, sekä valintaraadin pj. Olli Toiviainen. Kuva Tuula Uitto/Puuviesti -lehti.

Kuvat: Jali Somppi, Ilkka Turpiainen, Janne Liias sekä Tuula Uitto. 

Vieraat tekevät juhlan. Kiitos kaikille osallistujille!
Lisää kuvia vuosikokouksesta löytyy täältä.