TJ-Listat Oy

Kuvaus

TJ-Listat Oy on pitkät perinteet omaava yritys ja olemme valmistaneet komponentteja huonekaluteollisuudelle jo vuodesta 1985 alkaen. Päätoimialamme on sidelistojen valmistus ja lisäksi meiltä saa myös taivelaatikkoaihiot huonekalujen valmistukseen. Toimipaikkamme sijaitsee Tikkakoskella, aivan Jyväskylän kupeessa. Toimitamme tuotteemme edullisesti koko Suomeen ja osittain myös ulkomaan vientiin. Käytössämme on aina ajanmukaiset laitteet ja ammattitaitoinen henkilökunta takaa tuotteidemme hyvän laadun. Sidelistamme saat pitkänä salkona tai haluamaanne mittaan katkottuna ja tapitettuna. Toimitamme tuotteet nopeasti, 1-2 viikossa.    Meiltä kannattaa pyytää tarjous ja todeta edulliset hintamme. Tyytyväiset asiakkaat kolmelta vuosikymmeneltä ovat paras meriittimme.   Me teemme sen minkä lupaamme!

Tuotteet ja palvelut

sidelistat, kalustelistat, taivelaatikkoaihiot,

Toimialat:

Höyläämötuotteet (paneelit ja listat)

Perustiedot

Osoite: Elementtitie 13 41160 TIKKAKOSKI
Sähköposti: tapio.koivukoski(ät)tj-koivukoski.fi
Puhelinnumero: 0400-644 360
Faksi: 014-375 1586
Nettisivut: https://tj-listat.fi

Vuoden 2019 vuosikokous järjestettiin Vantaalla

Vierailukohteina olivat Teknos Oy sekä Kaleva-Koru sekä Päivärinteen päiväkoti

PTY järjesti sääntömääräisen vuosikokouksen perjantaina 17.5.2019 Vantaalla. Vuosikokous toi Sokos hotelli Vantaalle noin 65 henkeä.

Vuosikokouksen yleisöä
Kuva 1. Vuosikokousyleisöä

Vuosikokouksen yleisöä
Kuva 2. Vuosikokousyleisöä.

Vuosikokouksen ja lounaan jälkeen matka jatkui vierailukohteisiin. Bussi 1 suuntasi Teknokselle ja bussi 2 Kalevala-Korun kautta Päivärinteen CLT -rakenteiselle päiväkodille.

Teknos
Kuva 3. Teknoksella isäntänä oli Markku Blommendahl.

Kalevala-Koru
Kuva 4. Kalevala-Korulla

Päivärinne
Kuva 5. Päivärinteen päiväkodin työmaalla.

Vierailukierroksen jälkeen suuntana oli hotelli ja hotellin saunat. Iltajuhla alkoi klo 17 imitaattori Heikki Hilanderin loistavalla esityksellä.

Heikki Hilander
Kuva 6. Imitaattori Heikki Hilander.

Perinteisesti hallituksen puheenjohtaja Ilkka Turpiainen piti puheen peilata maailman menoa järjestömme kannalta.

Juhlan huipentuma oli Vuoden Puuteollisuusyrityksen palkitseminen. Tänä vuonna valinta kohdistui ikkunavalmistajaan - Karelia-Ikkuna Oy:hyn. Valintaraadin puheenjohtajan toimi Hämeenkyrön Ikkunatehdas Oy:n toimitusjohtaja Olli Toiviainen.

Vuoden Puuteollisuusyritys
Kuva 7. Vuoden Puuteollisuusyritys 2019 on Karelia Ikkuna Oy. Vasemmalta: HVL Oy:n toimitusjohtaja Jukka Vuoriheimo, PTY:n hallituksen pj. Ilkka Turpiainen, toiminnanjohtaja Janne Liias, Karelia-Ikkuna Oy:n hallituksen pj. Kauko Ahtonen ja toimitusjohtaja Otto Ahtonen, sekä valintaraadin pj. Olli Toiviainen. Kuva Tuula Uitto/Puuviesti -lehti.

Kuvat: Jali Somppi, Ilkka Turpiainen, Janne Liias sekä Tuula Uitto. 

Vieraat tekevät juhlan. Kiitos kaikille osallistujille!
Lisää kuvia vuosikokouksesta löytyy täältä.