Tammelami Oy

Kuvaus

Tammelami Oy on vuodesta 1996 lähtien valmistanut toimistokalusteita 3D -laminaatista. Runkona korkealaatuinen 25 mm mdf-levy. 3D -laminointi tarkoittaa, että 0,35 mm muovilaminaatti tyhjiömuovataan muotoon jyrsityn mdf-kansilevyaihion päälle. Tämän seurauksena pinta on täysin saumatonta ilman erillistä, helposti irtoavaa reunanauhaa. Liimaus mdf-levyyn tapahtuu sulateliimalla, josta johtuen pinta ei voi irrota normaalissa toimistokäytössä. Pystymme mitoittamaan kaikki kannet tarvittaessa millin tarkkuudella. Reiät, muodot ja läpiviennit on helppo valmistaa saumattomasti 3D -laminaatti työpisteisiimme. Lisäksi täysin yhtenäinen pinta on helppo pitää puhtaana, ja se kestää suoraa kosteusvaikutusta. Esimerkiksi pöydän pinnalle kaatunut kahvi ei vaurioita pöydän pintaa. Pinta on täysin kosteutta hylkivä.

Tuotteet ja palvelut

toimistokalusteet, työpöydät, kokouspöydät, neuvottelupöydät, tiskit, kaapistot, laatikostot, hyllyt, seinäkkeet,

Toimialat:

Erikoiskalusteet
Kalusteiden asennukset
Alihankinta- ja komponenttivalmistus
cnc-koneistus

Perustiedot

Osoite: Lestikuja 3 39700 PARKANO
Sähköposti: tammelami(ät)tammelami.fi
Puhelinnumero: 03-44481
Matkapuhelinnumero: 040-5407678
Nettisivut: https://tammelami.fi

Vuoden 2019 vuosikokous järjestettiin Vantaalla

Vierailukohteina olivat Teknos Oy sekä Kaleva-Koru sekä Päivärinteen päiväkoti

PTY järjesti sääntömääräisen vuosikokouksen perjantaina 17.5.2019 Vantaalla. Vuosikokous toi Sokos hotelli Vantaalle noin 65 henkeä.

Vuosikokouksen yleisöä
Kuva 1. Vuosikokousyleisöä

Vuosikokouksen yleisöä
Kuva 2. Vuosikokousyleisöä.

Vuosikokouksen ja lounaan jälkeen matka jatkui vierailukohteisiin. Bussi 1 suuntasi Teknokselle ja bussi 2 Kalevala-Korun kautta Päivärinteen CLT -rakenteiselle päiväkodille.

Teknos
Kuva 3. Teknoksella isäntänä oli Markku Blommendahl.

Kalevala-Koru
Kuva 4. Kalevala-Korulla

Päivärinne
Kuva 5. Päivärinteen päiväkodin työmaalla.

Vierailukierroksen jälkeen suuntana oli hotelli ja hotellin saunat. Iltajuhla alkoi klo 17 imitaattori Heikki Hilanderin loistavalla esityksellä.

Heikki Hilander
Kuva 6. Imitaattori Heikki Hilander.

Perinteisesti hallituksen puheenjohtaja Ilkka Turpiainen piti puheen peilata maailman menoa järjestömme kannalta.

Juhlan huipentuma oli Vuoden Puuteollisuusyrityksen palkitseminen. Tänä vuonna valinta kohdistui ikkunavalmistajaan - Karelia-Ikkuna Oy:hyn. Valintaraadin puheenjohtajan toimi Hämeenkyrön Ikkunatehdas Oy:n toimitusjohtaja Olli Toiviainen.

Vuoden Puuteollisuusyritys
Kuva 7. Vuoden Puuteollisuusyritys 2019 on Karelia Ikkuna Oy. Vasemmalta: HVL Oy:n toimitusjohtaja Jukka Vuoriheimo, PTY:n hallituksen pj. Ilkka Turpiainen, toiminnanjohtaja Janne Liias, Karelia-Ikkuna Oy:n hallituksen pj. Kauko Ahtonen ja toimitusjohtaja Otto Ahtonen, sekä valintaraadin pj. Olli Toiviainen. Kuva Tuula Uitto/Puuviesti -lehti.

Kuvat: Jali Somppi, Ilkka Turpiainen, Janne Liias sekä Tuula Uitto. 

Vieraat tekevät juhlan. Kiitos kaikille osallistujille!
Lisää kuvia vuosikokouksesta löytyy täältä.