Tillman Oy

Kuvaus

Tillman Oy on v. 1932 perustettu puualan erikoisliike. Liikkeemme on perheyritys, joka sijaitsee Muhoksella, mutta toimitamme tuotteitamme ympäri Suomea. Listavalikoimaamme kuuluu yli 1000 erilaista listaprofiilia. Valmistamme listoja myös asiakkaiden omien mallien tai kuvien mukaan.

Tuotteet ja palvelut

Puulistat: Erikoislistat, paneelit, lattialaudat Valikoimassa yli 1000 erilaista listaprofiilia Valmistus myös asiakkaan listamallin mukaan Jatkojalostus: Puusepäntuotteita mittatilauksena Kaarevat profiilit jyrsimällä tai taivuttamalla Ikkunoita, ulko- ja sisäovia vanhojen mallien mukaisesti Pitkiä määrämittaisia kappaleita (kaidepuut, lattialaudat, paneelit) jatkettuna. Viimeistely: 2-komponentti lakka 2-komponentti maalit haluttuun sävyyn Petsaus Vahaus Puuöljy Myös käsittely toiveen mukaisesti

Toimialat:

Muut ja erikoistuotteet
Höyläämötuotteet (paneelit ja listat)
Tilauspuusepäntuotteet
Höyläys
Pintakäsittely

Perustiedot

Osoite: Honkalantie 2 91500 MUHOS
Sähköposti: timo.tillman(ät)tillman.fi
Matkapuhelinnumero: 0452775281
Nettisivut: https://tillman.fi

Vuoden 2019 vuosikokous järjestettiin Vantaalla

Vierailukohteina olivat Teknos Oy sekä Kaleva-Koru sekä Päivärinteen päiväkoti

PTY järjesti sääntömääräisen vuosikokouksen perjantaina 17.5.2019 Vantaalla. Vuosikokous toi Sokos hotelli Vantaalle noin 65 henkeä.

Vuosikokouksen yleisöä
Kuva 1. Vuosikokousyleisöä

Vuosikokouksen yleisöä
Kuva 2. Vuosikokousyleisöä.

Vuosikokouksen ja lounaan jälkeen matka jatkui vierailukohteisiin. Bussi 1 suuntasi Teknokselle ja bussi 2 Kalevala-Korun kautta Päivärinteen CLT -rakenteiselle päiväkodille.

Teknos
Kuva 3. Teknoksella isäntänä oli Markku Blommendahl.

Kalevala-Koru
Kuva 4. Kalevala-Korulla

Päivärinne
Kuva 5. Päivärinteen päiväkodin työmaalla.

Vierailukierroksen jälkeen suuntana oli hotelli ja hotellin saunat. Iltajuhla alkoi klo 17 imitaattori Heikki Hilanderin loistavalla esityksellä.

Heikki Hilander
Kuva 6. Imitaattori Heikki Hilander.

Perinteisesti hallituksen puheenjohtaja Ilkka Turpiainen piti puheen peilata maailman menoa järjestömme kannalta.

Juhlan huipentuma oli Vuoden Puuteollisuusyrityksen palkitseminen. Tänä vuonna valinta kohdistui ikkunavalmistajaan - Karelia-Ikkuna Oy:hyn. Valintaraadin puheenjohtajan toimi Hämeenkyrön Ikkunatehdas Oy:n toimitusjohtaja Olli Toiviainen.

Vuoden Puuteollisuusyritys
Kuva 7. Vuoden Puuteollisuusyritys 2019 on Karelia Ikkuna Oy. Vasemmalta: HVL Oy:n toimitusjohtaja Jukka Vuoriheimo, PTY:n hallituksen pj. Ilkka Turpiainen, toiminnanjohtaja Janne Liias, Karelia-Ikkuna Oy:n hallituksen pj. Kauko Ahtonen ja toimitusjohtaja Otto Ahtonen, sekä valintaraadin pj. Olli Toiviainen. Kuva Tuula Uitto/Puuviesti -lehti.

Kuvat: Jali Somppi, Ilkka Turpiainen, Janne Liias sekä Tuula Uitto. 

Vieraat tekevät juhlan. Kiitos kaikille osallistujille!
Lisää kuvia vuosikokouksesta löytyy täältä.