Upwood Design Oy

Kuvaus

Olemme Lahdessa toimiva moderni puusepänalan perheyritys. Suunnittelemme ja valmistamme erityisesti valaisimia, mutta lisääntyvästi myös erikoiskalusteita. Olemme investoineet koulutukseen ja käyttämäämme suunnittelu- ja tuotantoteknologiaan merkittävästi. Olemme joustava, nopea ja yhteistyöhaluinen kumppani arkkitehdeille, sisustussuunnittelijoille, muotoilijoille sekä muille valmistajille. Tuotamme myös alihankintapalveluja ja autamme yritysten tuotesuunnittelussa. Toiminnassamme yhdistyvät teknologiaosaaminen, kommunikointi, käsityötaidot ja luovuus. Käytössämme olevan 3D-mallinnusteknologian ja CNC-avusteisten CAM-ohjelmien avulla voimme testata ajatuksia ja visiota visuaalisella tavalla. Protot valmistuu nopeasti. 20 vuoden kokemus ICT-alasta yhdistettynä 5 vuoden puusepän taitoihin ja yrittäjän intoon on lisännyt tuottavuuttamme ja nopeuttamme jo tasolle, josta voimme olla ylpeitä.

Tuotteet ja palvelut

Valaisimet, pöydät, lipastot, tuolit, penkit, patterisuojat, pienesineet, erikoistyöt. Alihankintapalvelut, CNC-työstöpalvelut.

Toimialat:

Erikoiskalusteet
Huonekalut
Muut ja erikoistuotteet
Alihankinta- ja komponenttivalmistus
Tilauspuusepäntuotteet
cnc-koneistus

Perustiedot

Osoite: Syväojankatu 9 15700 LAHTI
Sähköposti: harri.talvio(ät)upwood.fi
Matkapuhelinnumero: 0407613576
Nettisivut: https://upwood.fi

Vuoden 2019 vuosikokous järjestettiin Vantaalla

Vierailukohteina olivat Teknos Oy sekä Kaleva-Koru sekä Päivärinteen päiväkoti

PTY järjesti sääntömääräisen vuosikokouksen perjantaina 17.5.2019 Vantaalla. Vuosikokous toi Sokos hotelli Vantaalle noin 65 henkeä.

Vuosikokouksen yleisöä
Kuva 1. Vuosikokousyleisöä

Vuosikokouksen yleisöä
Kuva 2. Vuosikokousyleisöä.

Vuosikokouksen ja lounaan jälkeen matka jatkui vierailukohteisiin. Bussi 1 suuntasi Teknokselle ja bussi 2 Kalevala-Korun kautta Päivärinteen CLT -rakenteiselle päiväkodille.

Teknos
Kuva 3. Teknoksella isäntänä oli Markku Blommendahl.

Kalevala-Koru
Kuva 4. Kalevala-Korulla

Päivärinne
Kuva 5. Päivärinteen päiväkodin työmaalla.

Vierailukierroksen jälkeen suuntana oli hotelli ja hotellin saunat. Iltajuhla alkoi klo 17 imitaattori Heikki Hilanderin loistavalla esityksellä.

Heikki Hilander
Kuva 6. Imitaattori Heikki Hilander.

Perinteisesti hallituksen puheenjohtaja Ilkka Turpiainen piti puheen peilata maailman menoa järjestömme kannalta.

Juhlan huipentuma oli Vuoden Puuteollisuusyrityksen palkitseminen. Tänä vuonna valinta kohdistui ikkunavalmistajaan - Karelia-Ikkuna Oy:hyn. Valintaraadin puheenjohtajan toimi Hämeenkyrön Ikkunatehdas Oy:n toimitusjohtaja Olli Toiviainen.

Vuoden Puuteollisuusyritys
Kuva 7. Vuoden Puuteollisuusyritys 2019 on Karelia Ikkuna Oy. Vasemmalta: HVL Oy:n toimitusjohtaja Jukka Vuoriheimo, PTY:n hallituksen pj. Ilkka Turpiainen, toiminnanjohtaja Janne Liias, Karelia-Ikkuna Oy:n hallituksen pj. Kauko Ahtonen ja toimitusjohtaja Otto Ahtonen, sekä valintaraadin pj. Olli Toiviainen. Kuva Tuula Uitto/Puuviesti -lehti.

Kuvat: Jali Somppi, Ilkka Turpiainen, Janne Liias sekä Tuula Uitto. 

Vieraat tekevät juhlan. Kiitos kaikille osallistujille!
Lisää kuvia vuosikokouksesta löytyy täältä.