Vällärin Puusepänliike Oy

Kuvaus

Vällärin Puusepänliike Oy tekee yhteistyötä niin jättimäisen pörssiyhtiön kuin pienen kielikoulunkin kanssa. Siihen väliin mahtuu monen monta yritystä, laitosta, yhteisöä, virastoa ja yksityiskotia. Yritys on perustettu vuonna 1974. Tapamme tehdä yhteistyötä on sellainen, että asiakas jatkaa kanssamme seuraavankin projektin kohdalla. Yhteistyömme yhtiön historian ensimmäisen ison asiakkaan Raha-automaattiyhdistyksen kanssa jatkuu yhä. Kokonaiskalustus on Vällärin Puusepänliikkeellä yleinen toimintatapa. Kasvava osa toimintaamme on myös sopimusvalmistus. Teemme paljon yhteistyötä rakennusalan yritysten kanssa eri puolella Suomea. Pitkä historiamme on opettanut meitä tietämään mihin pystymme. Tunnuslauseemme onkin: ”Pidämme sen mitä lupaamme”. Meillä on ammattitaitoinen henkilökunta ja laadukas konekanta, jota uusimme jatkuvasti.

Tuotteet ja palvelut

päiväkodit, kirjastot, ravintolat, laivat, palvelutalot, sairaalat, kirkot, koulut, virastot, kodit, tiskit, aulakalusteet, wc-tilat, cnc-koneistus, alihankinta levymateriaalist, pintakäsittely

Toimialat:

Erikoiskalusteet
Kalusteiden asennukset
Alihankinta- ja komponenttivalmistus
Kiintokalusteet
cnc-koneistus
Pintakäsittely

Perustiedot

Osoite: Harjutie 11 31760 URJALA
Sähköposti: tapani.wallari(ät)vallarinpuusepanliike.fi
Puhelinnumero: 0207-229400
Matkapuhelinnumero: 0400-445105
Nettisivut: https://vallarinpuusepanliike.fi

Vuoden 2019 vuosikokous järjestettiin Vantaalla

Vierailukohteina olivat Teknos Oy sekä Kaleva-Koru sekä Päivärinteen päiväkoti

PTY järjesti sääntömääräisen vuosikokouksen perjantaina 17.5.2019 Vantaalla. Vuosikokous toi Sokos hotelli Vantaalle noin 65 henkeä.

Vuosikokouksen yleisöä
Kuva 1. Vuosikokousyleisöä

Vuosikokouksen yleisöä
Kuva 2. Vuosikokousyleisöä.

Vuosikokouksen ja lounaan jälkeen matka jatkui vierailukohteisiin. Bussi 1 suuntasi Teknokselle ja bussi 2 Kalevala-Korun kautta Päivärinteen CLT -rakenteiselle päiväkodille.

Teknos
Kuva 3. Teknoksella isäntänä oli Markku Blommendahl.

Kalevala-Koru
Kuva 4. Kalevala-Korulla

Päivärinne
Kuva 5. Päivärinteen päiväkodin työmaalla.

Vierailukierroksen jälkeen suuntana oli hotelli ja hotellin saunat. Iltajuhla alkoi klo 17 imitaattori Heikki Hilanderin loistavalla esityksellä.

Heikki Hilander
Kuva 6. Imitaattori Heikki Hilander.

Perinteisesti hallituksen puheenjohtaja Ilkka Turpiainen piti puheen peilata maailman menoa järjestömme kannalta.

Juhlan huipentuma oli Vuoden Puuteollisuusyrityksen palkitseminen. Tänä vuonna valinta kohdistui ikkunavalmistajaan - Karelia-Ikkuna Oy:hyn. Valintaraadin puheenjohtajan toimi Hämeenkyrön Ikkunatehdas Oy:n toimitusjohtaja Olli Toiviainen.

Vuoden Puuteollisuusyritys
Kuva 7. Vuoden Puuteollisuusyritys 2019 on Karelia Ikkuna Oy. Vasemmalta: HVL Oy:n toimitusjohtaja Jukka Vuoriheimo, PTY:n hallituksen pj. Ilkka Turpiainen, toiminnanjohtaja Janne Liias, Karelia-Ikkuna Oy:n hallituksen pj. Kauko Ahtonen ja toimitusjohtaja Otto Ahtonen, sekä valintaraadin pj. Olli Toiviainen. Kuva Tuula Uitto/Puuviesti -lehti.

Kuvat: Jali Somppi, Ilkka Turpiainen, Janne Liias sekä Tuula Uitto. 

Vieraat tekevät juhlan. Kiitos kaikille osallistujille!
Lisää kuvia vuosikokouksesta löytyy täältä.