Veljekset Tomminen Ay

Kuvaus

Veljekset Tomminen on perustettu kahden veljeksen toimesta vuonna 1974. Tuolloin tuotevalikoimaan kuuluivat ovet ja ikkunat. Nyt toimintaa pyörittävät poika ja isä. Tuotevalikoimamme on rajattu mäntypaneloituihin puukehysoviin (umpiovet ja lasiaukolliset). Ovet ovat puuvalmiita. Vakiomittaisten lisäksi teemme myös erikoismittaisia ovia. Yleisimpiä vakiokokoja meiltä löytyy heti varastosta. Käyttämämme puutavara on Suomesta hankittua valikoitua mäntyä. Ovet valmistetaan Keski-Uudellamaalla, Tuusulan Kellokoskella, viljavien peltojen keskellä. Olemme keskittyneet myymään yritysasiakkaille, esimerkiksi puutavaraliikkeille, rautakaupoille ja rakennusliikkeille. Pitkät asiakassuhteemme perustuvat vankkarakenteisten tuotteiden lisäksi mm. luotettaviin toimituksiin ja kohtuullisiin toimitusaikoihin.

Tuotteet ja palvelut

ulko-ovet, mökkiovet, autotallin ovet, varaston ovet, saunan ovet, märkätilojen ovet, rintamamiestalojen puuovet

Toimialat:

Sisäovet
Ulko-ovet

Perustiedot

Osoite: Hämeenojankuja 34 04500 KELLOKOSKI
Sähköposti: posti(ät)tomminen.net
Matkapuhelinnumero: 050-575 5255
Nettisivut: https://tomminen.net

Vuoden 2019 vuosikokous järjestettiin Vantaalla

Vierailukohteina olivat Teknos Oy sekä Kaleva-Koru sekä Päivärinteen päiväkoti

PTY järjesti sääntömääräisen vuosikokouksen perjantaina 17.5.2019 Vantaalla. Vuosikokous toi Sokos hotelli Vantaalle noin 65 henkeä.

Vuosikokouksen yleisöä
Kuva 1. Vuosikokousyleisöä

Vuosikokouksen yleisöä
Kuva 2. Vuosikokousyleisöä.

Vuosikokouksen ja lounaan jälkeen matka jatkui vierailukohteisiin. Bussi 1 suuntasi Teknokselle ja bussi 2 Kalevala-Korun kautta Päivärinteen CLT -rakenteiselle päiväkodille.

Teknos
Kuva 3. Teknoksella isäntänä oli Markku Blommendahl.

Kalevala-Koru
Kuva 4. Kalevala-Korulla

Päivärinne
Kuva 5. Päivärinteen päiväkodin työmaalla.

Vierailukierroksen jälkeen suuntana oli hotelli ja hotellin saunat. Iltajuhla alkoi klo 17 imitaattori Heikki Hilanderin loistavalla esityksellä.

Heikki Hilander
Kuva 6. Imitaattori Heikki Hilander.

Perinteisesti hallituksen puheenjohtaja Ilkka Turpiainen piti puheen peilata maailman menoa järjestömme kannalta.

Juhlan huipentuma oli Vuoden Puuteollisuusyrityksen palkitseminen. Tänä vuonna valinta kohdistui ikkunavalmistajaan - Karelia-Ikkuna Oy:hyn. Valintaraadin puheenjohtajan toimi Hämeenkyrön Ikkunatehdas Oy:n toimitusjohtaja Olli Toiviainen.

Vuoden Puuteollisuusyritys
Kuva 7. Vuoden Puuteollisuusyritys 2019 on Karelia Ikkuna Oy. Vasemmalta: HVL Oy:n toimitusjohtaja Jukka Vuoriheimo, PTY:n hallituksen pj. Ilkka Turpiainen, toiminnanjohtaja Janne Liias, Karelia-Ikkuna Oy:n hallituksen pj. Kauko Ahtonen ja toimitusjohtaja Otto Ahtonen, sekä valintaraadin pj. Olli Toiviainen. Kuva Tuula Uitto/Puuviesti -lehti.

Kuvat: Jali Somppi, Ilkka Turpiainen, Janne Liias sekä Tuula Uitto. 

Vieraat tekevät juhlan. Kiitos kaikille osallistujille!
Lisää kuvia vuosikokouksesta löytyy täältä.